Norsk Tipping har skutt gullfuglen med Lotto-maskoten Otto, som ble en umiddelbar favoritt hos folk etter lanseringen av den første filmen for snart ett år siden. Filmene med Lotto-millionærens hund har både vunnet Gullfisken og gått til topps i Mediacoms Reklamebørs som landets best likte reklamefilm flere ganger.

Nylig ble det også kjent at reklamebyrået bak filmene, Pol, og deres morselskap Try, får fornyet tillit av Norsk Tipping til å lage flere reklamekampanjer for spillmonopolisten i årene fremover.

Les mer: Try og Pol sjarmerte Norsk Tipping - vinner reklamekontrakt på over 100 millioner kroner

Først skal Otto sjarmere nordmenn i en ny reklamefilm. Der får han et tilsynelatende ublidt møte med hverdagen etter en lang sommerferie og en desto lengre periode med hjemmekontor.

- At Otto fortsatt er populær, er det ingen tvil om. Denne gangen får vi et innblikk i en ganske hverdagslig situasjon som de fleste kan kjenne seg igjen i, nemlig hvor godt det er når det endelig er lørdag og tid til ro og kos, sier Tove Kristin Liberg i Norsk Tipping. 

- Det er noe befriende ved å kunne se på livet gjennom øynene til Otto. Og så det er jo skikkelig gøy at han fortsetter å engasjere i så stor grad som han gjør, sier teamet hos Pol, som har bestått av rådgiver Monika Augustsson, prosjektledere Ina Egelandsdal og Emma Gyllenbreider og kreatørene Christian Lauritzen og Janne Brenda Lysø.

Se filmen her: