Lotto-millionærens hund Otto har blitt en suksess for Norsk Tipping. I oktober i fjor gikk den første filmen til topps i Reklamebørsen og tidligere i år ble den også belønnet med Gullfisken. Denne uka er det premiere på en nok en oppfølger.

- Filmene om Otto har høy liking og det gøy at folk ønsker å se mer. Denne gangen viser Otto oss at Lotto-millionærer virkelig ikke er som andre millionærer, sier Tove Kristin Liberg i Norsk Tipping.

Det er som vanlig reklamebyrået Pol som står i kulissene.

- Ottos verden er et skikkelig gøy univers å være i og jobbe med. Og det være på opptak med det som muligens er verdens søteste hund er heller ikke å forakte, så vi koser oss virkelig når vi får lov å lage enda en film i denne serien, sier teamet hos Pol, som blant annet består av kreatørene Christian Lauritzen og Janne Brenda Lysø.

Filmen er produsert av Tangrystan med Lars Kristian Flemmen på regi.

Les også: Norsk Tipping sender Try, Pol og Redink ut i kamp om kontoen