Telia skal bli «Norges største utfordrer». Et hårete mål, vil noen mene, men ingenting er umulig. Det er også poenget i den nye reklamefilmen de lanserer i disse dager.

Det er Try og det kreative teamet Lars Joachim Grimstad og Egil Pay som står bak filmen. Den er produsert av Bacon ved Magne Lynger, og Matias & Mathias.

- Telia har bestemt seg for å bli Norges største utfordrer. I den nye reklamefilmen slår de derfor et slag for alle de som har trua og som ikke gir opp før de har prøvd. Vi møter Vilde (8 år) som har bestemt seg for å reise til månen – til tross for at storebroren synes prosjektet hennes er helt håpløst. Vel, vi får se da, skriver teamet fra Try i en pressemelding.

Tidligere i høst kunngjorde Telia at de har lagt maskoten Terje Johnsen på is, kort tid etter at han så dagens lys som Telias «hverdagsforenkler».

- Han fikk ikke den starten vi hadde sett for oss. Det er det flere grunner til, men vi vet mye med hva som fungerer og ikke fungerer. Han er veldig godt likt blant de som liker han, men ikke tilstrekkelig godt likt av mange nok. Vi må jobbe med det om vi skal fortsette å bruke han, sa markedsdirektør Camilla Forberg i Telia til Kampanje i september.

Ifølge pressemeldingen Kampanje har fått fra Try, har Terje Johnsen blitt tildelt nye oppgaver bak kamera. Der er maskoten nemlig kreditert som formgiver.