I dag starter nye reklamefilmer for tv-distributøren RiksTV å gå på norske skjermer. Reklamekampanjen skal gå utover høsten, og skal være en av de mest omfattende og målrettede kampanjene RiksTV har hatt til nå.

- Dette er en av de største og mest omfattende kampanjene vi har kjørt på flere år – og vi håper på denne måten å gjøre folk oppmerksomme på at RiksTV er mer enn det tradisjonelle bakkenettet, sier salgs- og markedsdirektør Bernt A. Andersen i RiksTV til Kampanje.

For distributøren ønsker å vise mangfoldet av tjenester.

- Et av målene med kampanjen vi setter i gang nå, er å vise at RiksTV er mer enn bare tradisjonell tv. Vi lanserer fremtidsrettede, moderne tv-tjenester. Kampanjen er en av de mest komplette som vi har kjørt på flere år, og vi kombinerer tv, radio, sosiale medier og målrettet digital annonsering, sier Andersen.

Kampanjen som nå starter er stor og kostbar. Men RiksTV vil ikke ut med prisen.

- Vi går aldri ut med eksakte summer. Men dette er den største satsingen vi har hatt på flere år. Vi kjører full fart i TV, på radio og i sosiale medier. Dette tror jeg folk vil legge merke til, sier Andersen.

Det er SMFB som har laget filmene for RiksTV.

Film 2:

Film 3:

Film 4: