Saken oppdateres.

Hans Geelmuyden (66) har sin siste arbeidsdag i PR-byrået Geelmuyden Kiese i slutten av denne måneden. Geelmuyden startet byrået sammen med Jo Kiese helt tilbake i 1989 og et lang PR-liv går dermed mot slutten. 

- Da Jo Kiese og jeg startet GK tenkte jeg at når man først må selge arbeidskraften sin, er det fornuftig å selge den til seg selv. Noe skal man jo pusle med så man har til salt i grøten. Nå har jeg puslet med GK i 34 år, og ser frem til å bruke skaperkraften min på nye prosjekter utenfor kommunikasjonsindustrien. For Rocambole er ikke død, sier Geelmuyden. 

Hans Geelmuyden solgte Geelmuyden Kiese til holdingselskapet Paritee ved årsskiftet 2021/2022, og hadde opprinnelig en avtale om å arbeide ut 2023. Geelmuyden har levert på sine personlige forpliktelser gjennom hele 2022 og nødvendige overdragelser er gjennomført ved utløpet av første kvartal 2023. Paritee takker for innsatsen ved å la Geelmuyden fratre sin stilling som seniorrådgiver trekvart år før tiden, med lønn ut året.

Les også: Grønntun tar full kontroll i PR-byrå: - En ny æra for Geelmuyden Kiese

- Jeg har i 2022 vært opptatt av å overlevere et selskap som er ship-shape. Derfor er det gøy å gå ut med rekordresultat og flagget til topps. Nå lover jeg å heie på GK fra sidelinjen, avslutter Hans Geelmuyden.

Selskapet er i dag et av Skandinavias største kommunikasjonsbyråer med kontorer i København, Oslo og Stockholm. Jonas Palmqvist, CEO i Paritee og styreleder i GK-gruppen utdyper.

Les også: Den nye GK-sjefen ruster opp: - Jeg bruker mye tid på rekruttering

- GK-gruppen har nå en sterk posisjon. Med fornyet lederskap, partnerskap og et sterkt eierskap har vi skapt det aller beste fundamentet for å ta GK videre i både Norge og i resten av Skandinavia. 2022 var det beste året noensinne i gruppens historie og det er en laginnsats man kan være stolt av, sier han og fortsetter:

- Vi i Paritee takker av en bransjenestor og gründer i dag. Hans har gjennom tre årtier bidratt til å gjøre kommunikasjonsfaget både spennende og stuerent, og har bygget selskapet i både Norge, Sverige og Danmark. GK er et faglig fyrtårn for kommunikasjon i Skandinavia og vi skylder alle Hans Geelmuyden en stor takk, sier Jonas Palmqvist, CEO i Paritee og styreleder i GK-gruppen.