Det to år gamle rådgivningsselskapet Sannum & Bergestuen har fått på plass to nye kollegaer i Umar Ashraf og Camilla Dahl.

- Vi får to dyktige og veldig hyggelige nye kolleger i Camilla og Umar. De tilfører oss kompetanse som både vi og våre kunder vil nyte godt av, og vi er kjempestolte over å få dem med på laget, sier Svein Tore Bergestuen.

Umar Ashraf skal jobbe som rådgiver med strategisk fortelling, bærekraft og mangfold, og Camilla Dahl blir rådgiver med spesielt ansvar for digital kommunikasjon og sosiale medier.

- Camilla og Umar er allerede svært kompetente kommunikasjonsrådgivere, også er de klart hvassere enn oss på flere områder som er helt sentrale for oss i selskapet. I tillegg har de begge gjennom intervjuprosessen vist seg som svært kreative hoder, sier Eva Sannum.

- Heldigvis gjensidig
Umar Ashraf kommer fra en stilling som leder for innhold og PR i BDO. Han er også spaltist i Altinget og har vært med på å bygge opp frilansplattformen Avenew. Mange kjenner han også for hans mange bidrag i debatten omkring mangfold i kommunikasjonsbransjen. Ashraf har blant annet skrevet boken Hvit PR.

- Vi er en liten bransje hvor stort sett alle kjenner alle, men jeg hadde ikke møtt folka i Sannum & Bergestuen før vår første kaffe. Vi rakk å snakke om både fag og fremtid, og jeg skjønte raskt at dette var et selskap som drives av verdier, og dermed et sted jeg kan være over tid. Samtidig ble jeg møtt med nysgjerrighet og respekt for min kompetanse. Så dette ville jeg være med på. Heldigvis var det gjensidig, sier Ashraf.

- Hyggelig og sammensveiset team
Camilla Dahl kommer fra stillingen som Content Manager i Kolonihagen. Hun var også med på etableringen av Clarion Hotel The Hub, hvor hun var ansvarlig for å bygge opp hotellets digitale tilstedeværelse.

- Sannum & Bergestuen er et hyggelig og sammensveiset team med stor faglig kompetanse. Det er et byrå, men ligner mer en gjeng. Jeg gleder meg til å starte, og ser frem til å kunne bryne meg på morsomme og krevende kommunikasjonsoppgaver. Og kanskje skape litt furore på nyåret, sier Dahl.

Furore er også navnet på Sannum & Bergestuens sosiale medier-satsing, og denne skal de bygge videre på, forteller Bergestuen.

- Furore er en del av Sannum & Bergestuen og skal fortsatt levere tjenester på digital kommunikasjon og sosiale medier. Det er blant annet derfor vi har ansatt Camilla, sier han.

Flere ansatte sluttet
Sannum & Bergestuen opplevde nylig å miste flere av sine ansatte, inkludert tidligere daglig leder Vilde T. Coward, og tidligere leder av Furore, Frida Marie Grande.

- Vi er et ungt selskap, og hver ansettelse blir derfor definerende for hvem vi er og hvor vi skal. Ikke alle har passet inn hos oss. Nå er vi veldig glad for å ha ansatt Camilla og Umar. De vil på hver sin måte styrke vårt lag betydelig, sier Bergestuen.

De er fortsatt på jakt etter en ny daglig leder.

- Vi vil gjerne overlate styringen til noen andre. Eva og jeg vil helst konsentrere oss om kundene. Men det er viktigere å treffe på personen enn å fylle stillingen.