Det er en rådgiver med lang og bred byråerfaring som nå melder overgang til PR- og kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese (GK). Pål Drage har nemlig jobbet med ulike kommunikasjonsmiljøer som både reklamebyrå, mediebyrå og analyseinstitutt.

- Jeg anser Geelmuyden Kiese som et sterkt strategisk og kreativt byrå, som har høy troverdighet og kommunikasjonskraft på tvers av ulike disipliner. Dette er et byrå som er godt skodd for de kravene markedet setter til kommunikasjonsmiljøer i fremtiden, sier Drage til Kampanje.

Drage har tidligere jobbet i Clear Channel, Ernö, Dinamo, Mediacom og Kantar TNS, og han har jobbet med kunder som Forsvaret, Posten, Norsk Tipping, Telenor og VG. Han sluttet i Ernö for å starte opp i Something Good, men rakk også innom produksjonsbransjen og Willy Nikkers før ha nå starter opp i GK.

- Vi har lenge hatt Pål på ønskelisten, og endelig klaffet det! I tillegg til den solide erfaringen, brenner han for kommunikasjonsfaget, og han bygger broer mellom ulike kommunikasjonsdisipliner. Både ansatte og kunder gleder seg til å jobbe med Pål, forteller Marit Høvik Hartmann, administrerende direktør i Geelmuyden Kiese Norge.  

Tidligere i vår hentet GK også inn Simen A. Johannesen som seniorrådgiver og teamleder for corporate-avdelingen. Han kom til GK fra konkurrenten Hill & Knowlton.  

I fjor ble det kjent at holdingselskapet Paritee, som styres av Kahoot-topp Lars Erik Grønntun, tok full kontroll i GK etter å ha kjøpt aksjeposten til grunnlegger Hans Geelmuyden. 

Les også: Grønntun tar full kontroll i PR-byrå: - En ny æra for Geelmuyden Kiese