PR-operatørene leverer et historisk godt resultat i 2021, og pilene peker ifølge byråleder Petter Thorendahl «fortsatt oppover i 2022». Byråinntektene for 2021 endte på 16,9 millioner kroner, svakt ned fra en tilsvarende inntekt på 17,1 i 2020. 

- Hele byrået svingte seg skikkelig gjennom fjoråret og det er det ekstra gøy å se at det gir gode resultater, prisvinnende jobber, samt fornyet tillit og oppdrag fra eksisterende oppdragsgivere og nye kunder inn, sier byrålederen i PR-operatørene.

Kommunikasjonsbyrået endte likevel opp med en omsetning på 22 millioner, en bedring fra 20,2 millioner i 2020. Driftsresultat på 3,5 millioner var også helt på høyde med det beste byrået tidligere har presentert, og selskapet tangerer bestenoteringen fra driften i 2011. Også den gang tjente byrået 3,5 millioner kroner på driften. 

Ifølge Thorendal viser 2022 «fortsatt vekst for selskapet, både når det gjelder omsetning og byråinntekt.»

Her kan du se alle regnskapstallene til PR-operatørene for 2021. Alle tall i MNOK. 

PR-operatørene 2021 2020 Endring i %
Omsetning 22,0 20,2 + 9
Driftsresultat 3,5 3,2 + 9
Resultat før skatt 3,5 3,2 + 9

- Vi har som mål å utvikle selskapeSt fremover, både kreativt og økonomisk, og tar sikte på fortsatt vekst. Men, det viktigste er at vi også fremover leverer gode jobber og resultater for våre oppdragsgivere, enn nødvendigvis vekst for vekstens skyld, sier Thorendahl.

I fjor kunne Kampanje om flere partnere i PR-operatørene som hadde forsvunnet fra byrået. I løpet av en periode på 20 måneder hadde plutselig alle partnerne sluttet i selskapet med unntak av byrålederen selv. Men på tampen av fjoråret kom Christine Bakken (1%), Eivind Hammer Myhre (1%) og Jørgen W. Bjerke (10%) inn på eiersiden. Det har ifølge Thorendal skapt en ny dynamikk i partnerskapet og i selskapet.

- Med til sammen 27 års erfaring fra PR-operatørene har de god kontroll på historikken i selskapet, samtidig som de evner å se fremover og tenke nytt. Ikke minst, er de viktige bidragsytere til det gode arbeidsmiljøet vi har, med stor takhøyde og flat struktur, sier Thorendahl.

De tre nye partnerne har også gått inn i styret i byrået, kommer det frem i en melding fra selskapet.