– Det er på overtid at Jørgen, Christine og Eivind kommer inn på eiersiden i PR-operatørene. Dette er noe som har vært på agendaen en god stund og det er veldig hyggelig at vi nå har fått dette til, sier Petter Thorendahl, byråleder i PR-operatørene i en melding.

Dermed har Thoredahl brukt den siste tiden til å utvide partnerskapet igjen. I november i fjor kunne Kampanje fortelle at flesteparten av partnerne hadde sluttet i selskapet som Stian Lyberg, Hanne Stabell, Steinar Daltveit og Lukas Loeb

Les mer: Slutter som partner i PR-Operatørene - går til Gambit

 
Nå er partnerdøren åpnet igjen og de nye partnerne er Jørgen Bjerke, Christine Bakken og Eivind Hammer Myhre. De tre blir også styremedlemmer i PR-operatørene, og er ifølge meldingen klare til å bidra til at selskapet fortsetter sin faglige, sosiale og økonomiske utvikling. 

– Jeg gleder meg til å få denne gjengen inn i både partnerskapet og styret. De kjenner PR-operatørene godt, men samtidig er dette sterke personligheter med stor faglig integritet som vil bidra til å løfte selskapet ytterligere fremover, sier Thorendahl.

Hammer Myhre, som har stillingen som kreativ leder, gikk tilbake til PR-operatørene fra JCP på tampen av 2019.  

– Det er stor takhøyde og mulighetsrom i PR-operatørene til å tenke nytt og stort, selv i prosjekter med små budsjetter. Når jeg når tar steget inn i partnerskapet vil jeg ytterligere bidra til at kreativitet og nyskapning er på agendaen, til enhver tid, sier Hammer Myhre.

– Det er med stor respekt for selskapets historie jeg går inn i denne rollen, men enda viktigere er veien fremover for PR-operatørene, og her gleder jeg meg til å bidra mer og tydeligere fremover, sier seniorrådgiver Bjerke.

– Byrålivet et ikke for alle
Rådgiver og prosjektleder Bakken var heller ikke i tvil da muligheten dukket opp.

– Byrålivet et ikke for alle, det kan være krevende og uforutsigbart, men samtidig byr det på faglige og spennende utfordringer hver eneste dag. Å ta steget inn i partnerollen, gir meg ytterligere en mulighet til å sørge for at arbeidsdagen aldri blir kjedelig og at vi alltid leverer på topp for våre oppdragsgivere, sier hun. 

Les også: PR-operatørene ansetter rett fra skolebenken: - Blir en bratt læringskurve