Trigger Oslo hviler ikke på prisen som årets PR-byrå i «Byråprofil». Nå går Annemarte G. Norevik (33) og Even Lübeck (24) inn som nye PR-rådgivere i byrået. Lübeck er mangeårig journalist i NTB og VG, men forteller at han lenge har vært fascinert av hvordan PR-rådgivere jobber og hvordan kommunikasjonsbyråer er satt sammen. Allerede for fire år siden meldte han sin interesse til en tidligere ansatt i Trigger, men fikk beskjed om at det på det tidspunktet var ansettelsesstopp.

– Så jeg måtte tørke mine tapre tårer, legge den drømmen på is i noen år og fortsatte da som journalist. For jeg skulle ingen andre steder enn Trigger hvis jeg skulle over på den «andre siden». Da sjansen bød seg denne høsten, var det ingen tvil om at jeg skulle takke ja. Man kan med andre ord si at en drøm har gått i oppfyllelse, sier Lübeck.

- Ferske journalistbriller en styrke
Han startet i jobben allerede i midten av november, og ser nå frem til å utvikle seg som rådgiver. Lübeck føler at han har en fordel av å være en kreativ, ung sjel som vet hva som skal til for å få oppmerksomhet i media.

- Å komme med ferske journalistbriller tror jeg kan være en styrke. Samtidig liker jeg å tenke stort og se løsninger andre ikke har tenkt på, så jeg håper at kundene jeg etter hvert skal få jobbe med blir med på noe utradisjonelt og gøy, sier Lübeck.

Bente Kvam Kristoffersen, daglig leder i Trigger Oslo, er full av lovord om det nye tilskuddet i gjengen, som tidlig utmerket seg i rekrutteringsprosessen.

­- Even er en uredd fyr som liker å utfordre seg selv og omgivelsene. Hans journalistiske teft er allerede et viktig tilskudd i byrået, sier Kvam Kristoffersen. 

Kommer fra Power og PR-bransjen
På nyåret slår Annemarte G. Norevik følge med Lübeck når hun trer inn dørene i Trigger-lokalene på Youngstorget. Hun har flere års erfaring som PR-rådgiver i både Apriil og VASS, men kommer sist fra Power der hun har ledet kommunikasjonen rundt elektrokjedens eksklusive merkevarer. Hun startet i Power i januar i fjor, men har tidligere også vært journalist både i TV 2 og Nettavisen.

- Jeg har hatt et godt øye til Trigger i mange år. Jeg har fått inntrykk av at de er en skikkelig frisk gjeng. Knallsterke på det faglige, og samtidig både kule og trivelige. Gjennom rekrutteringsprosessen ble dette inntrykket bare sterkere, så da ville jeg så klart veldig gjerne bli en del av gjengen, sier Norevik.  

Hun sier hun «ser særlig frem til å jobbe i team med dyktige kolleger med ulik erfaring og kompetanse». Norevik tror kombinasjonen hun har av samfunnsengasjement, redaksjonell teft og kommersiell forståelse vil være en styrke.

- Trigger vil jo lage kommunikasjon som betyr noe i menneskers liv og hverdag, og det appellerer veldig til meg. For å få budskapet ut er det bra at jeg vet en del om hva pressen vil ha og om redaksjonelle vurderinger. Samtidig har jeg god erfaring med å forstå kunders behov, men også utfordre dem på hvordan de skal skape synlighet, sier Norevik.

Les også: Ny Trigger-rådgiver blir PR-topp i Schibsted: - Gleder meg enormt

- Brenner for faget
Trigger-sjefen forteller at hun ble imponert over det faglige nivået til Norevik etter det første møtet.

- Annemarte brenner virkelig for faget og har allerede bred erfaring fra både byrå og kundesiden. Hun har jobbet med komplekse problemstillinger innenfor ulike kategorier, blant annet tech, der vi i Trigger har en spennende portefølje. Med Annemarte på laget får vi styrket kompetansen vår ytterligere innenfor dette fagområdet, sier Kristoffersen.