Bjørn-Martin Bache Nordby tar på nyåret over som kommunikasjonsdirektør i Schibsteds nyhetsdivisjon med merkevarer som VG, Aftenposten, Svenska Dagbladet, Aftonbladet, E24 og Podme i porteføljen.  Han tar dermed over etter Camilla Kim Kielland som forsvant til jobben som daglig leder i reklamebyrået Morgenstern. Kielland kom i sin tid til Schibsted fra Trigger.

Også Bache Nordby kommer fra stillingen som PR- og kommunikasjonsrådgiver i Trigger, der han har vært fagleder for PR og samfunn. Fra tidligere har han lang erfaring som journalist fra blant annet VG, hvor han jobbet i fire år.

- Jeg gleder meg helt enormt til å ta fatt på denne utfordringen. Schibsted er det ledende mediekonsernet i Norden. De er i sterk medvind, og har en klar ambisjon om videre vekst, sier Bache Nordby.

Den nye kommunikasjonstoppen til Schibsted sier det "er få kommunikasjonsstillinger som innebærer å få jobbe med så mange knallsterke merkevarer på én gang"

- Og enda færre der merkevarene har så stor betydning for demokratiet og folks hverdag. Det brennende ønsket om å drive utviklingen i mediebransjen fremover, utnytte teknologi på nye måter, og investere i innovasjonsprosjekter på tvers av organisasjonen, er utrolig tiltalende og noe jeg ser veldig frem til å ta del i, sier han.

- En viktig nøkkelrolle
Ifølge en melding fra Schibsted vil Bache Nordby bli den den som leder og har det øverste ansvaret for kommunikasjonsområdet i Schibsted News Media. News Media teller i dag over 2000 ansatte.

- I et felt med mange gode søkere med allsidig bakgrunn, utmerket Bjørn-Martin seg med en dyp innsikt og solid forståelse for Schibsteds posisjon og samfunnsoppdrag. Med sin brede erfaring som både journalist og kommunikasjonsrådgiver har han verktøykassen som skal til for å lykkes. Han har jobbet både operativt og strategisk, og han blir et solid tilskudd for oss i News Media, sier konserndirektør i Schibsted News Media, Siv Juvik Tveitnes

Bache Nordby starter i Schibsted senest 1. februar. I tillegg til å være dedikert til Schibsteds nyhetsdivisjon, vil Bache Nordby være en del av og en sentral bidragsyter i det totale kommunikasjonsmiljøet i Schibsted. 

- Jeg er utrolig takknemlig for de seks fantastiske årene jeg har hatt i Trigger. Jeg har lært utrolig mye av de mest kreative og engasjerte kommunikasjonshodene i byråbransjen. Men når jeg nå etter hvert lukker det kapittelet, føler jeg meg utrolig privilegert som får begynne på det neste i Schibsted News Media, sier Bache Nordby.