Det internasjonale byrånettverket Dentsu Aegis Network får et nytt og enklere navn.  Dentsu er Norges desidert største byrågruppering med over tre milliarder i omsetning.

- Fra nå av heter vi kun Dentsu og ikke lenger Dentsu Aegis Network, sier Paal Fure som er administrerende direktør for Norge og Nord-Europa i det internasjonale kommunikasjonskonsernet.

Les også: Dentsu Aegis-sjefen måtte erstatte fire ledere under koronakrisen: - Ekstremt krevende

Endringen skjer samtidig i alle de 145 land som det japansk-eide kommunikasjonskonsernet har virksomheter. Fure mener det ikke bare er «en forenkling av selve navnet, men også en forenkling og tydeliggjøring av virksomheten.»

- Vi har jobbet helhetlig og integrert i veldig mange år, men får nå enda enklere tilgang til helt unik innsikt i forbrukere og markeder. Ikke minst enda enklere tilgang til kompetanse fra det fantastiske innovasjonsmiljøet i for eksempel, Dentsu Japan. Nå organiserer vi oss enda mer agilt for enda kunne agere raskere for å hjelpe våre kunder enda bedre med deres utfordringer på kryss og tvers av landegrenser og fagområder, sier Fure.

Dentsu har byråer som Carat, Vizeum, Isobar, Dentsu X og Iprospect i sin portefølje og byråsjef Pelle Stensson mener forkortelsen av navnet «ikke er det viktigste.» 

- Det sentrale er at våre kunder får et enda tydeligere, bedre og sømløst fullservicetilbud på kryss av våre byråer og tjenester. Det skaper økt verdi for dem. Vi kommer fortsatt å satse på sterke konkurransedyktige byråer, og takket være dette vil våre kunder oppleve å  få økt sin konkurransekraft, sier Stensson.

Totalt så jobber det over 60.000 mennesker i Dentsu og bare i Norge har selskapet over 300 ansatte.