Så langt har 706.000 sett første episode av «Vokteren», TV 2s nye storsatsing innen kjendis-reality. 

- Vi har selvsagt vært spente på hvordan publikum ville ta i mot vår helt nye reality-serie. Seerne har tatt i mot serien med åpne armer, og tallene vil øke ytterligere gjennom denne uka. Da er det selvsagt på sin plass å hylle de fantastiske deltakerne som har gitt alt av seg selv. Dette er også en serie som er spilt inn i utfordrende omgivelser, og produksjonsselskapet Mastiff har levert et bunnsolid produkt, i et sterkt samspill med interne krefter i TV 2, sier programredaktør Trygve Rønningen.

I  «Vokteren» skal 14 kjendiser bestige toppen av Norges nasjonalfjell, Stetind i Narvik kommune, med totalt 2,1 millioner kroner i ryggsekken. Underveis blir deltakerne utfordret av en mystisk skikkelse som går under navnet Vokteren.

Programmet hadde premiere fredag, men på grunn av en intern feil hos TV 2 ble seertallet først klart i dag. 674.000 så «Vokteren» i helgen.

TV 2 lykkes også med den nye sesongen av «Forræder», som har et snitt på 719.000 seere så langt.

- Det er imponerende at serien i sin fjerde sesong ligger an til å slå alle tidligere rekorder. Det er utrolig stas, sier Rønningen.

Satsingen på kjendis-reality har bidratt til at TV 2 nå er større enn NRK i strømmemarkedet.

Les mer: - NRK-sjefen har sett utviklingen lenge og liker det ikke