«Spillet» er vårens store TV-snakkis med et snitt på over én million seere på alle episodene. Søndag var det duket for sesongfinale, og TV 2 opplyser om at 603.000 allerede har rukket å få med seg slutten, der programleder Line Andersen gikk av med seieren.

- Først av alt må jeg jo få gratulere Line med seieren. Line og de andre deltakerne kastet seg ut i det ukjente, og har gitt alt av seg selv. Det har gjort denne serien til en seersuksess. «Spillet» har vært et lite TV-eventyr for TV 2 denne våren, og jeg er så imponert over hva dyktige TV-folk i Mastiff har klart å få ut av dette formatet, sier programredaktør Trygve Rønningen i TV 2.

Episode én er fortsatt den mest sette med 1.231.000 seere, mens hele sesongen har et snitt på 1.008.000. Over syv av ti seere har fulgt «Spillet» på TV 2 Play.

- Det er jo helt enormt at «Spillet» har samlet en million seere hver uke. Over 700.000 seere har sett dette på TV 2 Play, og som også gjør dette til vår største strømme-suksess noensinne, sier Rønningen.

Som Kampanje tidligere har omtalt, har TV 2 opplevd stor vekst med strømmetjenesten sin og så langt i år er TV 2 større enn NRK i strømmemarkedet.