Datoen for lanseringen av Warner Bros. Discoverys strømmetjeneste i Norge og resten av Norden ble sluppet på scenen på TV-festivalen Series Mania i Lille i Frankrike.

- Max gir oss muligheten til å samle alt det beste innholdet fra WBD på ett sted. Plattformen byr på en utrolig bredde og et mangfold av underholdning fra våre merkevarer og TV-kanaler. Med det uslåelige innholdet vi har på Max, fra «House of the Dragon» til OL i Paris 2024, byr den nye strømmetjenesten på underholdning for enhver smak, uansett humør og anledning, sier JB Perrette, President & CEO, Global Streaming & Games hos Warner Bros. Discovery i en uttalelse.

Les også: TV-kanalen Max bytter navn til Rex

Max vil samle innholdet som i dag er delt mellom HBO Max og Discovery+ i én app, og på sikt skal Discovery+ legges ned. Ett av de store trekkplastrene til Max er andre sesong av «House of the Dragon», som har premiere 17. juni. I tillegg vil OL i Paris være inkludert i alle typer abonnement.

- Vi har gledet oss til å kunne avsløre datoen for lanseringen av vår nye globale strømmetjeneste, Max, i Norden. Max samler anerkjente serier og filmer som «House of the Dragon» og «Wonka», ikoniske sportsbegivenheter som OL i Paris 2024 og Roland-Garros, og lokale titler som «71° nord», «Kongen befaler» og «Neste sommer». Med alt dette fantastiske innholdet fra våre ulike plattformer og kanaler sømløst samlet på ett enkelt sted, kommer Max til å bli en ekte game-changer. Vi er begeistret for at vi snart kan tilby seerne en fantastisk strømmeopplevelse på Max, sier Christina Sulebakk, sjef for Warner Bros. Discovery i Norden.

Max vil ha tre ulike abonnementstyper, «Basis med reklame», «Standard» og «Premium». Det dyreste alternativet inkluderer 4K-oppkøsning og Dolby Atmos-lyd.

Abonnenter kan i tillegg legge til et sportsabonnement som gir tilgang til sendinger som Grand Slams, Grand Tours og PGA Tour, i tillegg til de lineære TV-kanalene Eurosport Norge og Eurosport 1.

Hvor mye abonnementene vil koste, går ikke Warner Bros. Discovery ut med i dag.