Torsdag offentliggjorde Prime Video flere av årets satsinger på et arrangement i Stockholm.

Her ble det kjent at det blir en ny sesong av dokusåpen «Girls of Oslo» med influencerne Sophie Elise, Isabel Raad, Nora Haukland og Anniken Englund Jørgensen.

I den nye sesongen, som har premiere i høst, får TV-seerne blant annet følge Sophie Elise gjennom graviditeten og bli med på luksuslivet til Isabel Raad i Dubai.

Det er også duket for en ny sesong av «LOL: Den som ler sist», der ti komikere skal konkurrere om å få hverandre til å le, samtidig som de selv holder maska.

Hvem som skal være med i den nye sesongen er ikke kjent.

Les mer: Amazon vokser kraftig på det norske TV-markedet: - Dette er big business

I dokumentaren «Svennis» skal vi bli enda bedre kjent med dent tidligere engelske landslagssjefen Sven-Göran Eriksson. Den er produsert av Whisper og Up&Away Film Entertainment og beskrives som den uvirkelige historien om fotballens mest uforutsigbare personlighet. 

En drøy måned etter at det ble kjent at strømmetjenesten Prime har sikret seg ni dramaserier på Viaplays storstilte ryddesalg, inkludert det norske dramaet «Harald og Sonja», offentliggjør selskapet også flere nye dramaserier.

«Blindspor» beskrives som en mystisk krimdramaserie i fire deler og er basert på romanen «1222» av Anne Holt. Svenske Ida Engvoll spiller politibetjent Hanne Wilhelmsen, mens norske Pål Sverre Hagen spiller en lege som sammen med Wilhelmsen må søke ly på et isolert fjellhotell i en snøstorm.

Dramaserien produseres av Nordic Drama Queen i Sverige og er skrevet av Erik Skjoldberg, som også har regien. Innspillingen er i dag, og premieren vil finne sted tidlig i 2025.

Den andre nye dramaserien som ble presentert i dag heter «Solo». I denne ungdomsserien får vi følge elevene på Create, en skole for musikk, dans og drama på Lillehammer, når de bryner seg på alt fra sceneskrekk, rusmisbruk til knuste hjerter. Denne serien er produsert av Rubicon og har premiere på Prime Video senere i år.

Det blir i tillegg dystopisk stemning i «Vaka» når den dødelig insomniaepidemi sprer seg i Stockholm. Innspillingen starter i mars og lanseringsdato er ikke klar.

Allerede 19. april er det klart for sesongpremiere av «Furia». Dette var en av seriene Amazon plukket opp fra Viaplay og andre sesong vises eksklusivt på Prime Video.

Les mer: Viaplay om dramasalget til Prime: - En god avtale for oss