TV 2 kan endelig avsløre hva Harald Eia og Petter Northug skal gjøre sammen på TV 2. Duoen skal fronte den helt nye konkurranse-realityserien «Vinnerschkalle». Dermed blir det også mer kjendisreality på kanalen. 

I programmet tas seerne med på en adrenalinfylt reise der ti norske kjendiser blir utfordret i nye leker og konkurranser. Det var i mai i år at det ble kjent at TV 2 hadde fått de to sammen om å utvikle et nytt humorshow. 

Programredaktør i TV 2, Trygve Rønningen, har høye forventninger til «Vinnerschkalle».

- Petter Northug og Harald Eia i karakter som «Oslolosen» er en programleder-duo vi gleder oss masse til å vise seerne. Sammen med ti sporty deltakere, byr programmet på en stor dose humor, glimt i øyet, men også blodig alvor og ekstremt krevende øvelser. Vi ser frem til mye action og innholdsrik underholdning, forteller Rønningen.

«Vinnerschkalle» består av åtte episoder og har premiere på TV 2s flater tirsdag 20. februar 2024.  

Programmet ledes av Petter Northug, som gjennom åtte program skal veilede deltakerne gjennom det kanalen i en melding kaller krevende oppgaver, mens Harald Eia i rollen som «Oslolosen» skal bidra med konstant utestemme og kruttsterke meninger om hva som kreves av en skikkelig vinnerskalle.

– Folk kan forvente å se en gjeng bortskjemte idrettsstjerner bli skjelt ut etter noter og bryte sammen, før de herdes, reiser kjerringa og så å drite seg loddrett ut enda en gang, forteller Kjell Aronsen, bedre kjent som «Oslolosen».

For selv om programmet byr på mye humor, er programleder Petter Northug tydelig på at deltakerne får testet seg til det ytterste i programmet.

­– «Vinnerschkalle» er en god blanding av seriøs konkurransereality og mye humor. Vi ønsker å legge lista høyt for deltakerne. Det skal rett og slett være et knepp opp fra andre typer konkurransereality. Når «Oslolosen» i tillegg setter et tydelig preg på konkurransene, har seerne virkelig noe å glede seg til, forteller Northug.