Onsdag la TVNorge og Warner Bros. Discovery frem høstens TV-meny. Her ble det blant annet kjent at «Norske Talenter», som tidligere har vært å se på TV 2, skal sendes på TVNorge på onsdager og fredager i høst.

Solveig Kloppen skal igjen lede programmet. For over ti år siden ledet hun «Norske Talenter» sammen med Stian Blipp. I år gjør også Blipp comeback, men som dommer. Han har fått med seg Dennis Storhøi, Hkeem og Silya Nymoen i dommerpanelet. 

Blipp forteller at han har lengtet etter dette. 

- Jeg hadde en helt fantastisk opplevelse sist gang jeg var med, mye på grunn av at jeg fikk lede showet sammen med Solveig. 

Jobben ble Stian Blipps store gjennombrudd i TV-ruta.

- Husker du hvordan det var da?

- Jeg ble kastet litt inn i det og møtte da Solveig, som jeg ikke kjente fra før. Men det tok ikke lang tid før jeg kjente at dette her kommer til å gå bra. Jeg er veldig heldig, som fikk jobbe med verdens fineste og kuleste dame.

Les mer: TVNorge tar opp kampen med «Gullrekka» - slik blir høsten på Warner Bros. Discovery

- Helt perfekt
Kloppen forteller at Blipp bare var «et barn» da de først ble kjent. 

- Men et veldig gøyalt og veloppdragent barn, som gjorde som jeg sa. Også var han jo ekstremt talentfull, sier hun og legger til: 

- Jeg elsker å jobbe med Stian. Han er rett og slett en utrolig gøyal, klok, varm og velfortjent mann som er helt perfekt til dommerrollen.

Blipp, som var med som deltaker i den aller første sesongen av «Norske Talenter», forteller at han har funnet plassen sin nå. 

- Men hvis ikke dette går bra kan jeg prøve meg som kranoperatør fra neste år, ler han. 

- Har alt som skal til
Under presentasjonen som var forbeholdt annonsører, samarbeidspartnere og presse, ble det samtidig klart at TVNorge og Warner Bros. Discovery skal kjempe med NRK og TV 2 om å ha den beste fredagsunderholdningen.

Blipp mener de stiller med et «ekstremt konkurransedyktig» program.

- Det har entusiasme, sinnssyke talenter og alt som skal til for å lokke seerne til TVNorge på en fredagskveld, sier han til Kampanje.

- Folk kan se på «Forræder» på TV 2 Play og på oss når det faktisk går på TV, sånn at man ikke henger bakpå. De andre greiene kan man se på når som helst, skyter Kloppen inn.

- Så dere er ikke så bekymret for konkurranse?

- Vi får ikke gjort noe med det. Etter et langt liv så har jeg lært meg at det du ikke kan gjøre noe med, det er det ikke noe vits å grunne over, utdyper Kloppen. 

- Men at dette er verdt å se på på fredagskvelden, det er ett hundre prosent, avslutter Blipp.