Management-selskapet Nora Collective representerer ikke lengre influencer Sophie Elise. Det får Kampanje bekreftet av daglig leder i selskapet.

- Vi og Sophie hadde et gøy og lærerikt samarbeid i ett år, men har valgt å gå i forskjellige retninger. Utover det har jeg ingen kommentarer, skriver Petter Hansen Wahlen i Nora Collevtive i en tekstmelding til Kampanje.

Det var Nora Collective som var avsender av pressemeldingen som offentliggjorde at podkast-duoen Sophie Elise og Fetisha Williams brøt med NRK etter flere uker med kritikk og debatt tidligere i vår.

Det var også Nora Collective som kastet seg rundt da duoen fortsatte podkast-innspillingen på egen hånd.

Forrige uke ble det kjent at Sophie Elise trekker seg fra podkasten med venninnen, som nå har skiftet navn til l «Fetisha +1».

Hun tok i kjent stil til Instagram Story for å forklare avgjørelsen.

- Jeg forstår at dagens nyhet kom brått på. Mye har skjedd i livet mitt det siste halvåret, både offentlig og privat, og etter å ha tenkt meg skikkelig om, så føles det ikke riktig ut å fortsette «Sophie & Fetisha», starter hun storyen med.

Les mer: Sophie Elise om podkast-slutten: - Føles ikke riktig å fortsette

Nora Collective ble startet opp i 2013 og i slutten av 2018 kjøpte Sony Music Entertainment seg inn i selskapet. Ifølge egne nettsider var byrået i starten et hiphop-kollektiv og plateselskap, mens det i dag er «et fullservice karrierelederhjem» for talenter innen sport- og underholdningsbransjen. 

I dag representerer de artister som Arif, Kapteinen og Stig Brenner.

Les mer: Sophie Elises agentbyrå øker omsetning og mer enn dobler overskuddet

Sophie Elise har foreløpig ikke svart på Kampanjes henvendelser om denne saken.