Nicole Myhrer (35) har de to siste årene jobbet som journalist i Avisa Oslo. Nå har hun fått jobb som nyhetsreporter på TV2.no. 

- Etter noen lærerike år i lokaljournalistikken blir det fint å få løfte blikket igjen, og jeg er sikker på at jeg som nyhetsjournalist i TV 2 vil få nye utfordringer som jeg vil vokse på. Jeg brenner for samfunnsoppdraget og menneskene vi lager journalistikk om, og gleder meg veldig til å bli en del av laget og sette dagsorden med gode saker for TV 2 Nyhetene, sier Myhrer. 

35-åringen har også erfaring fra NRK, hvor hun har jobbet i «Dagsnytt», «Alltid Nyheter» og NRK.no. 

- Nicole er virkelig en stødig journalist. Hun brenner for journalistikk, og for oppdraget TV 2 har. Vi trenger hennes kloke og kreative hode, og lot oss virkelig imponere av hennes genuine lidenskap for journalistikken, sier redaksjonssjef for TV2.no Nyheter, Kaja Kirkerud

Dermed fortsetter TV 2 å styrke nettjournalistikken på TV 2.no. Totalt skulle TV 2 øke satsingen med 30 nye stillinger. Nå ser Myhrer frem til å bli en del av satsingen.

- Jeg er utrolig glad og motivert for å ta fatt på nye og spennende oppgaver i TV 2. Jeg er imponert over hva TV2.nohar fått til hittil, og ser på dette som en unik mulighet til å få være med på veksten videre, sier Myhrer. 

Nye tall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at TV2.no hadde størst vekst i siste kvartal i 2022.