Magne Storedal (64) tar over jobben som ansvarlig redaktør og daglig leder i Amedia-avisa, Hadeland. Han skal styre butikken ut hele 2023 og kommer nå sist fra en stilling i Amedia-konsernet. Storedal fikk en konsernjobb i medieselskapet etter at han brått sluttet i lokalavisa Avisa Oslo etter det som virket som en avskjedigelse på grunn av dårlige resultater. 

- Det spesielle med lokalaviser er de nære båndene og samspillet de har med sine lesere. Dette er viktig for utviklingen av våre lokalsamfunn og hvordan folk flest har det. Jeg er ydmyk for at jeg har fått oppgaven med å videreføre dette arbeidet i Hadeland en tid framover. Avisa er en solid og respektert merkevare i sitt dekningsområde, og har en dyktig og kompetent redaksjon. Jeg er sikker på at vi kan få gjort mye spennende sammen i den tiden jeg skal være der, sier Magne Storedal.

Les også:  Magne Storedal får ny rolle i Amedia - har fått beklagelse fra konsernsjef

Styreleder Kristina Fritsvold Nilsen sier hun «er svært glad for at Magne Storedal kunne påta seg rollen i Hadeland».

- Magne er en svært erfaren avismann, og har gjennom sine lederroller i norske aviser vist hva han står for av redaksjonell kvalitet og kraft. Han er nyskapende og engasjert og har stor integritet. Jeg er helt trygg på at vi har gjort et godt og riktig valg når vi har fått ham til å sette seg i redaktørstolen, sier Fritsvold Nilsen.

Avisa Hadeland har et registrert opplag på 7.115 og 11.279 daglige lesere. Avisa kommer ut på papir onsdag og fredag og har vært ledet av nåværende redaktør, Line Ramsrud.