Dagbladet-sjef Alexandra Beverfjord er godt vant med at mange mener mye om avisa hun driver, men da forfatter og journalist Aslak Nore slang med leppa på Twitter denne uken, kunne ikke Beverfjord holde tilbake.

- Jeg tar gjerne en debatt om Dagbladets journalistikk. Det gjør jeg jevnlig i ulike medier, men jeg synes ikke den måten å formulere seg og opptre på er ok, sier hun til Kampanje.

Twitter-meldingen som fikk henne til å reagere ble lagt ut av Aslak Nore allerede 13. mars.

«Ved en inkurie havnet jeg inne på Dagbladet TV idag. Tenk å være utdannet journalist og jobbe der. Det er så ufattelig nedrig. Jeg bruker ikke "hore" om dem som er i en vanskelig situasjon og selger kroppen sin. Dagbladet TV-journalistene derimot, er klikkhorer», skriver Nore.

Les også: Dagbladet fjerner nett-TV-serie etter kritikk: - Premissene har ikke vært tydelige nok

- Bare nedrig
Meldingen ble først fanget opp av Aller Medias TV-sjef Mads A. Andersen 18. mars. 

«Kollegaene dine i VG, som lager en video om en «runkemaskin» og viser den frem skyhøyt oppe på VG-fronten, er de også horer eller bare luksusprostituerte?» svarer Andersen.

Aslak Nore har tidligere vært bidragsyter i VG, men skriver selv i et svar til Andersen at engasjementet opphørte i 2015. I dag er han mest kjent for å ha skrevet romaner som «Ulvefellen», som fikk Rivertonprisen i 2017, og «Havets kirkegård».

Mandag denne uken fikk Nore svar fra Dagbladet-sjefen selv.

«Debatt om DagbladetTVs journalistikk tar jeg gjerne, @aslaknore, men denne tweeten din er bare nedrig», skriver Beverfjord på Twitter.

- Hva er det du reagerer på?

- Jeg synes ikke noe om måten han fremmer kritikken på. Å omtale journalistene i Norges nest største avis på den måten der, synes jeg ikke hører hjemme noen steder, sier Beverfjord til Kampanje.

- Passer ikke for alle
Alexandra Beverfjord er ingen ivrig twitrer. Tvert imot. Mandagens melding er bare den tredje meldingen som er mulig å finne på hennes Twitter-profil per dags dato.

Dagbladet-sjefen legger vekt på at hun lever godt med at diskusjon rundt avisen.

- At Dagbladet er en omdiskutert avis, er ikke nytt. Jubileumsboka som kom ut for 30 år siden hadde tittelen «Utskjelt og utsolgt». Dagbladet er en avis som opererer i et veldig spenn. På den ene siden produserer vi hardtslående nyhetsjournalistikk og politiske avsløringer. På den andre siden tilbyr vi kjendisjournalistikk og elleville snakkiser fra inn- og utland. Det er nettopp denne miksen som gjør at 1,4 millioner nordmenn leser Dagbladet hver dag. Men denne journalistiske sjangeren passer ikke for alle.

Kampanje har vært i kontakt med Aslak Norge. Han ønsker ikke å kommentere saken.