Kristine Meek er leid inn på deltid til å fylle rollen som leder for samfunnskontakt og kommunikasjon i TV 2. Til vanlig jobber Meek som partner og rådgiver i kommunikasjonsselskapet Sannum & Bergstuen.  

Rollen som leder for samfunnskontakt og kommunikasjon er ledig etter at Tor-Martin Torbergsen ble kommunikasjonssjef i Hydro. Det er tomrommet etter Torbergsen som TV 2 fyller ved å leie inn ekstern kompetanse.

- Jeg har jobbet som kommunikasjonssjef og kommunikasjonsdirektør tidligere, noe som er en nyttig erfaring inn i en slik rolle, sier Kristine Meek til Kampanje.

Før hun begynte i PR-bransjen, var Meek direktør for kommunikasjon, rådgivning og analyse i Medietilsynet.

Meek begynte å jobbe i TV 2 allerede i desember, og planen til nå er at hun skal jobbe femti prosent frem til februar. 

- Det må sies at dette er en kjempespennende jobb. TV 2 er en svært innovativ og kreativ arbeidsplass i Medie-Norge med et viktig samfunnsoppdrag, så jeg anbefaler virkelig å søke på denne stillingen, forteller Meek. 

TV 2 er godt kjent med Sannum & Bergestuen. Byrået har bistått TV 2 med selskapskommunikasjon siden de startet opp for to år siden. 

- TV 2 er en stor virksomhet som i perioder har behov for eksterne ressurser, men vi jobber målrettet for å fylle de stillingene vi har med faste ansatte.  Det tar ofte tid å finne rett ressurs, og da er det nyttig for oss å benytte oss av Sannum & Bergestuen som allerede bistår oss på selskapskommunikasjon og som har særlig kompetanse på medieområdet, sier Silje Glette, konstituert organisasjonsdirektør i TV 2 etter at Sarah Willand har sluttet i kanalen.

- Når tror dere at dere vil få en fast ansatt i rollen?

- Vi ser etter en erfaren person som evner å jobbe både strategisk og operativt, og som har erfaring fra det politiske området. Vi sikter mot å finne vår neste leder for samfunnskontakt og kommunikasjon i løpet av de neste månedene, sier Glette.