Christina Sulebakk ble i juni utvevnt til leder for Warner Bros. Discoverys nordiske operasjon. Hun kom fra en stilling som leder for HBO i Europa.

- Norden er et svært velutviklet mediemarked, og Warner Bros. Discovery er en av de ledende mediebedriftene i regionen. Selskapet når ut til millioner av mennesker hver dag med innhold og produkter av høy kvalitet. De siste månedene har jeg hatt gleden av å bli kjent med mange talentfulle mennesker, og jeg har tillit til at WBD vil vokse til et enda sterkere selskap i løpet av de neste årene. Potensialet er ekstremt spennende, og jeg er glad for å kunne annonsere ledergruppen som skal bidra til å levere fortsatt vekst for WBD i Norden, sier Christina Sulebakk i en pressemelding.

Danske Pil Gundelach Brandstrup får ansvaret for å lede programinnhold- og planlegging på tvers av Norden. Hun beholder i tillegg programansvaret i Danmark.

Magnus Vatn (Norge), Axel Eriksson (Sverige) og Katja Santala (Finland) vil fortsatt ha programansvar for sine respektive land. Svenske Lina Friman fortsetter som leder for programplanlegging.

Britiske Roni Patel vil være ansvarlig for innholdslisensiering. Danske Kasper Kryger vil ha ansvar for annonsesalg i regionen. Danske Jesper Steenberg vil være ansvarlig for det nye distribusjonsteamet. Norske Tore Fredrik Dreyer leder distribusjon av Theatrical, Games og Home Entertainment, mens svenske Jessie Ross Skarvad vil være ansvarlig for markedsføring og PR for den divisjonen.

Francois Simonetta i Italia, som rapporterer til inn til Global Brands and Experience, vil fortsatt ha ansvar for forbrukerprodukter i regionen, i tett samarbeid med det nordiske lederteamet. Norske Morten Johannessen fortsetter som leder av sportsoperasjonen i Norden.

Tidligere markedsdirektør Rebecca Rørmark skal i en overgangsperiode lede markedsføring og PR av lineære kanaler, samt Trade Marketing for HBO Max. Hva slags rolle hun skal ha etter det, er ikke kjent.

- Ikke ferdigstilt ennå
Kommunikasjonsdirektør Hanne McBride understreker at ikke alle brikkene i organisasjonen er kommet på plass.- Det er noen prosesser som ikke er ferdigstilte ennå. Så fort de rollene kommer på plass, så vil vi offentliggjøre dem, sier hun til Kampanje.

Ifølge pressemeldingen vil Warner Bros. Discovery offentliggjøre ledere for juridisk, People & Culture og kommunikasjon om kort tid. Øverste ansvarlig for finans, operations og research skal ifølge pressmeldingen utnevnes snarlig.- Ligger det an til at det blir færre stillinger i det sammenslåtte selskapet?- Denne ledergruppen skal reflektere to store organisasjoner som slås sammen, og det er hvem som sitter i den øverste ledergruppen vi har gått ut med nå.- Er det noen som forlater selskapet i forbindelse med nedsettelsen av denne ledergruppen?- Det er ikke alle prosesser som er ferdigstilt ennå.