Sesong to av det mye omtalte programmet «16 ukers helvte» har akkurat begynt innspillingen, og Alex Rosén, Jenny Jensen og Steffen Iversen er blant kjendisene som nå skal slite seg gjennom 16 uker med hardtrening. Programmet fikk blant annet influencer Linnea Myhre til å reagere da det gikk på TVNorge og strømmetjenesten discovery+ denne våren.

Les også: Linnéa Myhre raser mot nytt TVNorge-program: - Kanskje det jævligste jeg har sett

Nå er innspillingen av sesong to i gang med et helt nytt knippe kjendiser. I 16 uker skal de seks deltakerne gjennom både styrke- og mosjonstrening og streng diett med det for øye å oppnå bedre resultater og en sunn og sterk kropp.

Årets mentorer er som sist langrennsstjernen Martin Johnsrud Sundby og klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm.

- Jeg gleder meg til å hjelpe deltakerne med å få dette til i praksis, gjennom å vise hvordan man bruker mye råvarer og store mengder frukt, bær og grønnsaker for å nå målet om en sunnere kropp. «16 uker helvete» er jo ikke noe man skal leve med, men en pangstart på en livsstilsendring, som kan gi store resultater på kort tid. Det er gøy å få vist hvor gode resultater man kan oppnå ved å gjøre endringer i kosthold og fysisk aktivitet, og hvordan det kan gi enorme helsegevinster, sier ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm som skal gi både deltakere og seere nyttige råd om kosthold og matlaging.

Kjendisene som være med denne gangen er artist og TV-profil, Alex Rosén (54), tidligere fotballspiller Steffen Iversen (45), artist, tidligere håndballspiller Trine Haltvik (57), kokk og TV-profil Jonathan Romano (46) og snekker og TV-profil Mads Clemmetsen (27).