«The Bridge» er navnet på den nye realityserien til Amazon-eide Prime Video. Der følger vi 12 deltakere som konkurrerer om en premiepott på én million kroner, men for å få tak i den må de bygge en 300 meter lang bro til en øy hvor premien er begravd.

Programmet ledes av skuespilleren Jakob Oftebro, som dermed går i sin fars fotspor. Nils Ole Oftebro ledet som kjent den første norske sesongen av «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

- Etter suksessen med våre globale originalserier som «The Boys» og «Ringenes Herre: Maktens Ringer», er vi glade for å kunne gi nordiske kunder vår første lokale originale serie uten manus, «The Bridge», sier Martin Backlund, Prime Videos sjef for innhold i Storbritannia og Norden, i en pressemelding.

«The Bridge» er produsert av Mastiff og består av seks episoder. De tre første slippes 4. november og de tre siste slippes ukentlig.

- Vi vet at våre kunder i Norden elsker realityserier, så det er derfor vi lanserer fire lokale versjoner av The Bridge til seere i Norge, Danmark, Sverige og Finland, og viser vår forpliktelse til å investere i Prime Videoinnhold til kunder i hele Norden, fortsetter han.

Nordisk innholdssjef i Prime Video, Andreas Hjertø, gleder seg til å vise frem selskapets første nordiske realityprogram.

- «The Bridge» er Prime Videos versjon av overlevelse-TV, vakkert filmet i den nordiske villmarken, fullpakket med drama, spenning og utfordringer for både kropp og sjel, sier han.

Les mer: Tidligere TV3-topp går i strømmekrigen for Amazon Prime