Tidligere har Kampanje omtalt hva TV-distributørene Altibox og Allente kommer til å prise sitt Premier League-tilbud. Begge distributørene har planer om å selge sine TV-pakker med verdens største liga til Viaplays veiledende pris på 649 kroner i måneden. Også på Viaplays egen strømmetjeneste vil Premier League koste 649 kroner gjennom pakken «Viaplay Total».

Les også: Viaplay jekker ned Premier League-prisene - lanserer ny TV-pakke

Nå avslører Telenor hvilken pris de kommer til å legge seg på. Telenor T-We-kunder får tilgang til Viaplay Premium-pakken, med blant annet Premier League, Formel 1 og Viaplays film- og seriearkiv, til 599 kroner i måneden. 50 kroner under veiledende pris fra Viaplay.

- Vi er veldig glade for at alle våre kunder fortsatt kan få tilgang til Premier League, som nå går fra TV 2 til Viaplay, i Telenor T-We-tjenesten. Med dette kan kundene våre enkelt følge Premier League fra sofaen når avsparket går 5. august, sier Camilla Amundsen, leder for fastnett og TV i Telenor til Kampanje. 

Sist uke ble også Telenor T-We tilgjengelig for kunder som benytter trådløst bredbånd over 4G-nettet. Dette betyr at langt flere kunder får anledning til å benytte Telenors TV- og strømmetjeneste.