På Warner Bros. Discoverys høstlansering tidligere i juni kom det frem at Discovery+-suksessen «Hvite gutter» går inn i sin siste sesong denne høsten. Nå letter gutta på sløret og forteller om et nytt prosjekt de jobber med for TV-gruppen.

- Vi lager en ny serie som utspiller seg i gamblingmiljøet. Alle fire er med å skrive serien, så vi holder sammen som en kvartett, men ikke alle skal spille i den. Noen skal spille, noen skal ha regi, noen skal koke kaffe, som for eksempel Jørgen. Vi mener han har et kjempetalent der, men det er viktig at han må ville det selv også, sier Eirik Hvattum Bjørnstad.

Les også: Ny TVNorge- og Discovery-topp lover mer norsk innhold: - Men det er strømming som gjelder

«Hvite gutter» er en norsk komiserie som har gått på TVNorge siden 2018. Serien følger fire kompiser som bor i et kollektiv på Oslos vestkant og ble utviklet av nevnte Hvattum Bjørnstad sammen med Jørgen Evensen, Torjus Tveiten og Johannes Roaldsen Fürst, som også spiller hovedrollene i serien.

Om handlingen i den nye serien vil de ikke si for mye, men lover masse humor og mer drama og action enn seerne er vant med fra «Hvite gutter

- Vi har funnet opp uttrykket «poetisk actionkomedie». Vi elsker poesi, vi elsker action og vi elsker komedie. Og vi kan røpe at vi skal bevege oss bort fra vestkanten i Oslo til mer østlige strøk av landet, sier Roaldsen Fürst.

Tittelen på serien er «Knekt» og er inspirert av knekten i en vanlig kortstokk, men spiller også på det å få en fysisk eller psykisk knekk. Serien skal etter planen få premiere i løpet av 2023.

- «Hvite gutter» har vært en eventyrlig suksess for oss, og vi har utrolig mye å takke Johannes, Eirik, Torjus og Jørgen for. De kom hit som fire helt ukjente karer og pitsjet ideen sin i 2017, og i dag er det vel ingen under 30 år i Norge som ikke vet hvem de er.  Det er stas at de jobber med nye produksjoner for oss, og veldig gøy å endelig kunne si høyt at «Knekt» er en av dem. Dette er et ambisiøst og spennende prosjekt som vi alle har skikkelig trua på, sier programdirektør i Warner Bros. Discovery Norge, Magnus Vatn.

Les også: Klar for runde fem av Hvite gutter - måtte endre manus etter koronakrisen

Her kan du se en video med den nye Warner Bros. Discovery-sjefen og resten av ledelsen i Norge under TV-kanalens høstlansering tidligere i sommer.