Tirsdag morgen kunne Kampanje fortelle at Telenor ledet an i priskappløpet rundt verdens største fotballiga, Premier League. Telenor vil tilby sine T-We-kunder Viaplay Premium-pakken, med blant annet Premier League, Formel 1 og Viaplays film- og seriearkiv, til 599 kroner i måneden. Det er 50 kroner under den veiledende prisen fra Viaplay Group.

Les også: Viaplay jekker ned Premier League-prisene - lanserer ny TV-pakke

Tidligere har Kampanje også omtalt Altibox og Allente som ville tilby Premier League til den veiledende prisen på 649 kroner per måned. Men nyheten om at Telenor senker prisen ytterligere har fått Altibox til å snu.

- Vi i Altibox vil selvsagt ikke at våre fotballinteresserte kunder skal måtte betale mer hos oss enn de gjør hos våre konkurrenter. Vi kommer derfor til å gi tilsvarende tilbud til våre TV-kunder når vi tilgjengeliggjør våre Premier League-pakker litt seinere i juli, sier kommunikasjonssjef i Altibox, Andreas Veggeland.

Dermed senker Altibox prisen fra 649 kroner per måned til 599 kroner per måned allerede før Premier League har startet.

Premier League sparkes i gang 6. august.