Amedia omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner, opp 467 millioner kroner fra 2020. Brutto driftsresultat (EBITDA) endte på 624 millioner kroner, 89 millioner kroner bedre enn i 2020. Resultat før skatt ble 492 millioner kroner, en forbedring på 117 millioner kroner fra 2020.

- I 2021 endte Amedia med et solid brutto driftsresultat på 624 millioner kroner. Oppsummert oppnådde vi sterk digital vekst både i abonnements- og annonseinntektene. Hver dag leverte vi viktige demokratiske bidrag. Vi har også sikret nye strategiske posisjoner og partnerskap, som styrker vår virksomhet og samfunnsrolle, sier konsernsjef Anders Møller Opdahl i en pressemelding mandag.

Amedia er et stiftelseseid mediekonsern med mer enn to millioner lesere gjennom 100 lokale, regionale og nasjonale titler.

- Selv om Amedia også i 2021 leverte et sterkt resultat, står vi sammen med resten av mediebransjen i en brytningstid, med stadig økende global konkurranse og dypere endringer i medievanene. Kampen om folks tid spisser seg til. I tillegg ser vi en markedsutvikling med rekordhøye priser på blant annet strøm og papir som også får økonomiske konsekvenser i tiden fremover, sier Opdahl.