Discovery er straks klare med å invitere til OL-fest på sine kanaler. I en fersk melding fra selskapet kommer det frem at TVNorge blir hovedkanal på TV, med opp mot 20 timer OL-innhold daglig. I tillegg vil alt fra OL sendes på strømmetjenesten discovery+.

- TVNorge blir hovedkanal for OL på TV. Det vil si at dersom du er normalt interessert i vinter-OL, vil du finne alt du ønsker å se der, på TV-kanalen TVNorge. I tillegg sender vi absolutt alt av øvelser direkte på vår strømmetjeneste discovery+. Akkurat som de to foregående lekene vil dette være gratis for nye kunder. Nytt av året er at vi i tillegg til å tilby OL-sendingene gratis for nye kunder på discovery+, også vil tilby både TVNorge og Eurosport Norge reklamefritt og uavbrutt ved kjøp av et sportsabonnement. Totalt blir det opp mot 20 timer med OL-innhold på TVNorge hver dag, mens OL-interesserte nordmenn kan strømme over 800 timer med direktesendt idrett over to uker på discovery+, sier operativ leder i Discovery og ansvarlig redaktør i TVNorge, Espen Skoland.

Det er de «viktigste øvelsene» som vil bli vist på TVNorge.

- Men vi vet også av erfaring at det i et vinter-OL kan forekomme utsettelser på grunn av vind og vær, slik at viktige øvelser kan kollidere og det ikke blir mulig å vise alt vi hadde planlagt på vår hovedkanal. Det som ikke får plass på TVNorge, vil bli vist på enten Eurosport Norge eller discovery+. Dette er redaksjonelle avgjørelser som tas fortløpende ved utsettelser eller flytting av øvelser, sier Skoland.

De fleste øvelsene som har stor interesse i Norge, som langrenn, kombinert, hopp, skiskyting og skøyter, går på morgenen eller formiddagen (norsk tid). Syv timer tidsforskjell mellom Oslo og Beijing gjør at et OL-døgn med direktesendt sport starter rundt klokken to på natten og varer til 16.00 (norsk tid). Programmet «OL-kveld» med Anne Rimmen og Carsten Skjelbreid vil bli sendt 19.30 og vil oppsummere dagens hendelser i Beijing.

-  Vi kommer til å vise OL-innhold store deler av døgnet, og vi er klare for en skikkelig OL-fest på TVNorge. Vi er forberedt på at vi kommer til å tiltrekke oss et enda større publikum enn det vi så under sommer-OL i Tokyo, da vi satte nye digitale rekorder. Det blir som en eksamen, men vi er klare og godt forberedt, og vi gleder oss veldig til at OL-ilden tennes 4. februar, sier Discovery-sjefen, Espen Skoland.