Det er VG som først omtalte saken.

Forrige onsdag skrev Kampanje om Dorthe Skappel, Sophie Elise Isachsen og Niklas Baarli som alle tre er med i «Farmen kjendis» og samtidig programledere i «God kveld Norge». Der intervjuer de andre deltakere og hverandre.

- Det utvisker grensene mellom underholdning og journalistikk når redaksjonelt ansatte også deltar som kjendiser i reality-programmer, sa fagmedarbeider i institutt for journalistikk, Trygve Aas Olsen til Kampanje.

Programdirektør i TV 2, Kathrine Haldorsen, sa på tidspunktet at det de hadde gjort nok for å verne om troverdigheten til programlederne, og at premisset for samtalene i studio var svært godt kjent for seerne.

Nå skriver VG at TV 2 likevel fjerner trioen fra dekningen av «Farmen kjendis» for «God kveld Norge».

- Vi ser nå at det blir mer utfordrende enn vi hadde forutsett, å være programledere i saker som omhandler «Farmen kjendis». Derfor ønsker vi i TV 2 å ytterlig tydeliggjøre rollene til programlederne i «God kveld Norge» slik at det ikke skulle være rom for unødvendig tvil om deres roller på kanalen, skriver pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl i en e-post til VG.

Dahl forteller videre til avisen at de tre programlederne vil bli intervjuet på lik linje som andre «Farmen kjendis»-deltakere.