Tidligere denne uken kunne Kampanje fortelle om en sterk resultatutvikling i Aller Media og ikke minst en sterk vekst innenfor digital annonsering. Det gir seg også resultater  i stadig flere ansatte og i 2021 økte kommersiell avdeling i Aller Media med hele 21 nye medarbeidere.

- Vi fortsetter å fylle på og enda flere skal det. Vi er skikkelig stolte over denne satsingen vi nå gjør i mediehuset vårt, forteller Chris Tallerås Steen, kommersiell direktør i Aller Media.

De tre nykommerne er Nicholas Dempsey Teigen som starter i jobben som strategisk konsernkundeansvarlig, Sølve Hindhamar skal jobbe som publiseringsansvarlig i Aller Concept Store og Amber Sophia Rupani som starter opp som innholdsprodusent.- Det er alltid spennende å få nye kollegaer, de bringer med seg masse kompetanse som gjør at vi blir enda bedre. Nå i januar onboarder vi tre medarbeidere som skal jobbe i kommersiell avdeling, hvor alle tre har svært god erfaring innenfor sitt fagområde, sier Steen.

Hindhamar har god erfaring fra mediebransjen. Han har tidligere jobbet 13 år i Se og Hør og kommer sist fra kommunikasjonsbyrået JCP PRAD hvor han har jobbet som innholdsprodusent og PR-rådgiver.

- Å gå inn dørene på Aller-bygget igjen føles som «å komme hjem». Kombinasjonen av en spennende stilling med mye ansvar og å være en del av et mediehus som er i sterk vekst, var umulig å si nei til. De første dagene har vært som en stor gjenforeningsfest, sier han.

Dempsey Teigen har tidligere jobbet med noen av landets største annonsører hos Schibsted og Discovery.

- Aller Media er i sterk vekst og har, ikke minst, en veldig spennende verktøykasse med stort mulighetsrom for annonsørene. Dette er en reise jeg gleder meg til å være med på, sier Teigen.  

Rupani kommer fra stillingen som sosiale medier-sjef for e-varehandelselskapet Rock Denim og har tidligere vært redaksjonssjef for Mer av Oslo.

- Godt innhold og strategi er noe jeg brenner for. Det å få være en del av en såpass dynamisk organisasjon som Aller Media er ikke bare lærerikt, men også utrolig spennende. Jeg gleder meg til å begynne å skape, forteller Rupani.