Mandag denne uken kunne Kampanje fortelle at TV 2 og Telenor ikke hadde gjenopptatt forhandlingene, ti dager etter at partene kastet kortene i forsøket på å lande en ny distribusjonsavtale. Bruddet har ført til at over en halv million husstander, noe som utgjør over én million seere, har mistet tilgangen til TV 2s kanaler.

Nå forteller informasjonssjef for T-We i Telenor, Amalie Knudsen, at forhandlingene er i gang igjen.

- Vi er i forhandlinger med TV 2, og gjør det vi kan for å bli enige og lande en avtale som gjør at vi igjen kan formidle TV 2s innhold, skriver hun i en e-post til Kampanje.

- Vi er villige til å investere mer til TV 2 enn det vi gjør i dag og er innstilt på å komme frem til en fornuftig og langsiktig avtale som gir kundene våre enkelt tilgang til TV 2-innholdet de ønsker å se, fortsetter Knudsen.

TV 2 bekrefter dialog
Kampanje har tatt kontakt med TV 2 for å høre hvordan de definerer samtalene med Telenor. Svaret kommer fra kommunikasjonsdirektør Sarah Willand.

- Vi kan bekrefte at vi har dialog med Telenor, men jeg ønsker ikke kommentere på hva dette innebærer eller spekulere i hva som kommer ut av det. Vi er opptatt av å komme frem til løsninger for seerne, men det er for tidlig å si noe om muligheten for det nå, sier hun.

TV 2-sjef Olav T. Sandnes forsøkte forrige uke å sette i gang en offentlig debatt om hva Telenor gjør for å sikre et norsk TV-tilbud i et marked med stadig tøffere konkurranse fra internasjonale aktører.

- Vi håper derfor Telenor, der staten er hovedeier, er minst like opptatt av at norsk innhold skal lykkes, som av å løfte frem de internasjonale strømme-gigantene, skrev Sandnes i innlegget som først ble publisert i VG.

Hvis Telenor-sjefen har svart, så har ikke det skjedd offentlig.

Les mer: - Hvilken landslagsdrakt tar Telenor-sjefen på seg når USA og Norge spiller?

- Svært beklagelig
Foruten et par oppdateringer på Facebook, har det nemlig vært stille fra Telenor etter at bruddet var et faktum for to uker siden, til flere av deres kunders store frustrasjon.

- Det er svært beklagelig at denne situasjonen går ut over kundene våre, og vi har stor forståelse for at mange begynner å bli utålmodige, sier Telenors informasjonssjef.