Fredag kunne Dagens Næringsliv avsløre hva som foregår i den lukkede Whatsapp-gruppen «Politikk», der flere av landets rikeste personer diskuterer utviklingen i Norge og konsekvensene av et mulig regjeringsskifte. I tillegg skal det også ha funnet sted en lengre diskusjon om behovet for en norsk versjon av Fox News etter modell av den amerikanske fjernsynskanalen til Rupert Murdoch der det diskuteres både finansiering, distribusjon og programeldere. 

DN har forsøkt å hente inn kommentarer fra alle som har diskutert etableringen av en slik kanal, men ingen har ønsket å gi kommentar. En av dem som gir sin støtte til et slikt initiativ er investor og medlem av gruppen, Jan Petter Sissener.

- Jeg synes norsk media generelt er ensporet, jeg tror vi kunne vært tjent med flere kanaler og mer mangfold, sier han til DN.

Han sier han savner «mer edruelighet og saklighet i nyhetsbilde».

- Vi skulle gjerne hatt et mediehus som var mindre opptatt av skandaler og store overskrifter og heller førte en kritisk journalistikk. Det er altfor mye sensasjon og for lite kompetanse. Det er et ønske om en konservativ, moderat nyhetskanal, sier Sissener til avisen.

I en kommentar på Nettavisen skriver i dag Gunnar Stavrum følgende om planene: 

- At folk på høyresiden ønsker seg et norsk Fox News er ikke sjokkerende. For dem som har glemt det, så Norge i flere tiår hatt en revolusjonær dagsavis som nå støtter et parti som vil innføre kommunisme i Norge. Klassekampen får for øvrig over 40 millioner kroner i året som et bidrag til meningsmangfold i det norske demokratiet, skriver Stavrum.