HBO Max, WarnerMedias strømmetjeneste, lanseres i Europa den 26. oktober. Norge, Sverige, Danmark, Finland, Spania og Andorra er de seks første europeiske landene der den helt nye strømmeopplevelsen blir tilgjengelig.

Alle abonnenter av HBO Nordic vil automatisk konverteres til HBO Max-abonnenter ved lansering.

- Det er et historisk øyeblikk når HBO Max lander i Europa. WarnerMedias filmer og serier, som «Harry Potter», «Game of Thrones» og «The Big Bang Theory», er elsket av fans over hele Europa. HBO Max er laget for å gi dem den beste seeropplevelsen for å se disse favorittene, så vel som et mangfold av andre fantastiske titler sier Johannes Larcher, toppsjefen i HBO Max International i en pressemelding. 

I 2022 blir HBO Max tilgjengelig i ytterligere 14 land: Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Ungarn, Moldova, Montenegro, Nord-Makedonia, Polen, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia og Slovenia.

Det er planlagt lanseringer i flere Europeiske land til neste år som del av den globale utrullingen.

- Den unike og eksklusive kombinasjonen av ikonisk innhold fra Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network og Max Originals, inkludert lokale produksjoner og mye mer, skaper en strømmeplattform som fans i Europa kommer til å elske, sier Christina Sulebakk som er EMEA-sjef for HBO Max.

Med HBO Max blir det ifølge eieren Warner Media lettere å oppdage nytt innhold «ved å tilby en opplevelse som er tilpasset hver enkelt bruker, med anbefalinger basert på en kombinasjon av skreddersydd redaksjonelt innhold og brukeranbefalinger.»

Ved lansering kommer HBO Max vil å være tilgjengelig for nye kunder så vel som eksisterende kunder av HBO Nordic, enten de er direkte abonnenter eller abonnerer gjennom ulike partnere.

Kampanje kommer tilbake med mer.