Femte sesong av «Ex on the Beach» spilt inn i Hellas og har premiere på discovery+ 5. oktober. Her ser du Silje-Marie Reffelt Pedersen som er en av deltakerne.

I vinter spilte Discovery inn «Ex on The Beach – Afterski» i Hemsedal i Norge, men høsten 2021 blir hundekjøring og superundertøy byttet ut med banan-båt og toga-party, når skandaleserien spilles inn Hellas.

- Fjoråret tvang oss ut av komfortsonen, da vi så oss nødt til å spille inn Ex on The Beach Afterski i Hemsedal. Det er vi svært glade for at vi gjorde, og det virker det som om seerne, med noen svært uttalte unntak, er enige med oss i. I år kommer derimot jula tidlig for ordføreren i Hemsedal, når vi straks er i gang med innspilling av femte sesongen av realityprogrammet i Hellas, sier Magnus Vatn,

Femte uitgaven:

Her ser du alle deltagerne i årets sesong av Ex on the beach som er den femte sesongen i programserien. Foto: Discovery.

- Fartsfylt og trygt
Årets deltakere er Amanda Real Kjellevold (22) fra Ulset, Christian Nergaard (24) fra Oslo, Melchi Sparby (21) fra Oslo, Nina Hakimi (25) fra Grimstad, Preben Hellevang (23) fra Voss, Sander Krogh (20) fra Børsa, Silje-Marie Reffelt Pedersen (22) fra Rygge og Thea Almaas (229 fra Kristiansand og det er disse single og eventyrlystne unge mennesker som denne høsten befinner seg på «en drømmestrand for å bade, feste og elske livet», ifølge Discovery.

- Med «Ex on The Beach Afterski» fikk vi vist at man ikke trenger stranda for å lage strandreality. Med nok en sommerferie i fedrelandet for de aller fleste nordmenn, vil vi derimot denne gangen la seerne få lov til å drømme seg vekk til bølgeskvulp, palmesus og en etterlengtet utenlandstur. Verden er dessverre ikke helt tilbake til normalen ennå, men med strenge smittevernstiltak satt på plass av både produksjon og helsemyndigheter er vi sikre på at vi skal levere en fartsfylt, men også trygg sesong av «Ex on The Beach», sier Vatn.

Femte sesong av «Ex on the Beach» har premiere på discovery+ 5. okotber.