Dagbladet styrer mot nytt rekordresultat i år og nå skal avisa gjennomføre en historisk stor satsing. Avisen skal blant annet ansette 30 nye medarbeidere etter økning i digitale inntekter.  

- Vi er svært ydmyke og glade for at så mange lesere og seere velger å bruke Dagbladets journalistikk hver eneste dag. Det er Dagbladets lesere og seere som er våre oppdragsgivere. Nå skal vi øke med opptil 30 nye medarbeidere for å gi dem enda mer innhold, sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord.

Oppbemanningen vil skje innenfor flere av avisas journalistiske kjerneområder.

- Dagbladet er en massespredt, tabloid riksavis. Vi skal nå store deler av befolkningen hver eneste dag med innholdet vårt. Dagbladet er ei avis med hjerte for de svake og muskler i møte med de sterke. Vi satser tungt både på breaking news og egne avsløringer. I tillegg skal vi underholde gjennom å begeistre, berike og berøre leserne våre med god journalistikk, sier sjefredaktøren. 

Nyhetsredaktør Frode Hansen kan fortelle at syv reportere allerede er på plass. 

- Det er nok en god dag for Dagbladet, Vi er glade for at vi nå får disse sju dyktige reporterne på plass. De kommer til et mediehus som gir full gass, som har hatt kraftig digital vekst og som nå oppbemanner med opptil 30 stillinger for å gi leserne og seerne våre enda mer godt innhold, sier nyhetsredaktør Frode Hansen.

De nye ansatte i Dagbladets nyhetsavdeling er Madeleine Hatlo (29), Siri Åbø Wiersen (28), Espen Kjendlie (45), Henrik Myhrvold Simensen (28), Stian With (23), Brage Lie Jor (26) og Sondre Andreas Wedøe Nodland (29).