Den danske abonnementstjenesten for lydbøker og podkaster, Podimo, lanseres nå i Norge. Kjente profiler som Tone Damli, Solveig Kloppen, Iselin Guttormsen, Lilli Bendriss og Jan Thomas er i stallen til Podimo. Sistnevnte spiller også en sentral rolle i lanseringskampanjen, og Country Manager i Podimo, Fride von Porat, er glad for at de nå har lansert i Norge.

- Podimo er allerede lansert i flere land, og endelig kan vi åpne opp i Norge også. Med Podimo samles podkast og lydbøker på ett og samme sted, og i tillegg har vi eksklusive avtaler med enkelte podkaster, sier von Porat.

Samtidig som Podimo går i gang med podkaster og lydbøker lanserer de en ny reklamekampanje. Kampanjen blir vist på TV, utendørs og digitalt.

Her kan du se en av reklamefilmene i kampanjen til Podimo:


Morgenstern står bak
Konseptet og lanseringskampanjen er utviklet sammen med reklamebyrået Morgenstern, som også produserte filmen med Martin Myhre på regi.

Rådgiver i Morgenstern, Nikolai Nordan Riibe, synes det er stas å bli valgt til Podimo sitt reklamebyrå.

- Å få være med på å lansere Podimo i Norge synes vi er skikkelig stas. Det er naturlig nok ikke så mange nordmenn som har hørt om Podimo fra før av, så i første omgang dreier oppgaven seg om å opparbeide kjennskap og vekke nysgjerrighet. Ikke minst har det vært vesentlig å kunne løfte frem noe av det eksklusive innholdet i tjenesten, sier Riibe.

Von Porat (country manager) og Marte Nyhus (Marketing Manager) har vært ansvarlige hos Podimo. I Morgenstern har prosjektleder Mona Larsen, rådgiver Nikolai Nordan Riibe, designerne Philip Notland og Gunveig Staven og tekstforfatterne Torkild Jarnholt og Bjørnar Buxrud vært involvert.