Watch Media trapper opp satsingen i Norge med et nyhetsnettsted for eiendomsbransjen. Fra før er det danske selskapet til stede med FinansWatch, som er en utfordrer til Finansavisen og E24.

Nå lanserer de nettstedet EiendomsWatch.
 
- Eiendomsbransjen er en av de viktigste bransjene i norsk næringsliv, og vi ser at det både er plass og behov for et ambisiøst og uavhengig redaksjonelt medie som tar bransjen på alvor. Både når det går bra og når det går dårlig. Vi står for kritisk og fair næringslivsjournalistikk med fokus på substans. Det skal også være fundamentet for EiendomsWatch, sier internasjonal redaktør Rasmus Emborg i Watch Media i en pressemelding.

Har funnet ny redaktør
Øyvind Henriksen
inntar rollen som redaktør for EiendomsWatch. Han har 14 år bak seg i E24 og er nå i gang med å etablere en ny redaksjon.

- Jeg gleder meg til å komme i gang. Det er gøy å etablere et nytt nettsted, men vi vet at suksessen oppnås gjennom hardt arbeid over tid, sier Henriksen.

Watch Media er eid av Danmarks største avishus, JP/Politikens Hus, og driver 15 danske bransjemedier, inkludert EjendomsWatch.
 
I tillegg til FinansWatch og nye EiendomsWatch, har ShippingWatch nettopp ansatt en fast korrespondent i Norge.

- Vi er veldig glade for at være i Norge. Finansbransjen har tatt veldig godt imot FinansWatch, og vi har også store forventninger til EiendomsWatch, som skal gi leserne eksklusive nyheter og oversikt over hva som beveger seg i bransjen, sier Rasmus Emborg.

- Sunt med konkurranse
Det nye nettstedet skal blant annet konkurrere med Bonnier-eide Estate Media i Norge Estate Media driver både magasiner, nettavis, konferanser og et eget reklamebyrå.
 
De kjenner også godt til EiendomsWatch fra før.
 
- Det er sunt med konkurranse. Vi har konkurrert med EiendomsWatch i flere år gjennom vårt Estate Media i Danmark, så vi kjenner de godt. Estate Media Norge har brukt over 20 år på å forstå og følge eiendomsmarkedet og alle aktørene her. Vi vil fortsette å jobbe hardt og bestrebe oss for å være den beste kanalen for eiendomsnyheter i Norge. Etter at Bonnier ble eier av virksomhetene har vi fått økt Nordisk fokus. Dette er spennende! skriver daglig leder Trond Valle i en tekstmeldng til Kampanje.