Høsten 2020 ble Morten Ramm, Linn Skåber og flere kjendiser invitert på en helt spesiell hyttetur, skriver VGTV i en melding. Det var montert 17 overvåkningskameraer der, og de fikk en tilsynelatende enkel oppgave: Det er ikke lov å le. 
 
Programmet er ledet av VGTV-profilen Mads Hansen, som også er dommer. Han er blant annet kjent fra Spårtsklubben på VGVTV. 
 
- Noe av det morsomste jeg vet er å se folk som forsøker å ikke le, men som ikke klarer å holde seg. Det er dette programmet oppsummert. Det er også ekstremt fascinerende å se hvordan komikere, som lever av og for å få andre til le, reagerer når ingen ler av vitsene deres, sier han. 
 
Programmet kommer ukentlig fra 12. februar, mens seere som har VG+ kan se alt med en gang. Dette er første gang VGTV tester underholdning bak betalingsmur. 
 
- Nå gleder vi oss til å vise frem et program vi selv synes er veldig gøy. Mads har fått med en gjeng veldig morsomme folk, og vi har tro på at dette er innhold som seerne vil ønske å se alt av umiddelbart, sier programsjef Martin Jøndahl.
 
- Også passet det bra for Mads å lede en stor realitysatsning på VGTV, etter å ha varmet opp med et mindre program på TV2 i høst, legger Jøndahl til. 
 
- VGTV har allerede et premiumunivers bak betalingsmur med hundrevis av dokumentarfilmer. I vårt åpne univers har vi en sterk posisjon på underholdning for en ung målgruppe, og det er naturlig å tilby dette også i premiumutgave, sier adm. direktør i VGTV, Thomas Manus Hønningstad 
 
- Vi har stor tro på at underholdningsinnhold fra VGTV kan bli en viktig del av tilbudet bak VG+, og kommer til å teste ulike formater bak betaling fremover, avslutter han.