4. februar slapp NRK den nye serie «Maxitaxi Driver» med Steinar Sagen i hovedrollen. Ifølge kanalen skal serien være en mørk dramaserie med komiske undertoner og romantisk skjær. 

- Den handler om en underpult pornoavhengig maxitaxi-sjafør, ensom sådan, som sitter på veldig mye kompetanse og masse kjærlighet inni hjertet sitt, som han ikke får brukt til noe som helst, sa Steinar Sagen til Kampanje før premieren. 

«Maxitaxi Driver» har fått variert mottakelse blant anmelderne - mens Aftenpostens anmelder trillet terningkast tre og slo fast at serien manglet selvsikkerhet, landet Dagbladet på en femmer og kalte serien den «morsomste norske serien på lenge». 

Både Dagsavisen og VG ga serien terningkast fire. 

- Sammen har de (Steinar Sagen og Erlend Loe, red.anm.) laget en tidvis elegant historie full av morsomme replikker og absurde situasjoner, presise skildringer av mennesketyper og av menneskelige behov, skriver Dagsavisens anmelder Reidar Spigseth

Slår Rådebank og Norsk-ish
Første episode av serien har nå rundet 446.000 seere, mens snittallet for de seks episodene ligger oå 233.000.

Kun to episoder er vist linært på NRK så langt. De ble begge vist lørdag kveld på NRK1, klokka 23.15 og 23.55. 

- At 446.000 har sett første episode av Maxitaxi Driver er moro, av disse er det 263.000 som har sett serien på NRK TV. Serien har solide strømmetall, og ligger på et nivå over andre norske dramaserier som Rådebank sesong 1 og Norsk-ish etter samme antall dager ute på nett. Man skal også huske på at det er kun de to første episodene som har blitt vist lineært så langt, sier Marcus Fredheim, medieanalytiker i NRK analyse. 

Les også: Fredrik Solvangs Twitter-blemme utløser debatt: - Ganske stygg sak