Lørdag kveld er det klart for finale i «Maskorama» og de tre gjenværende kjendisene må la maskene falle. Men allerede nå kan NRK bekrefte at de lager en ny sesong av programmet. 

- «Maskorama» har åpenabrt svart på et behov hos seerne våre om å få leke og ha det hyggelig sammen med andre i denne mørketiden, sier eksternredaktør Petter Wallace i NRK.

«Maskorama» er allerede et av årets mest sette TV-programmer, og NRK sikter mot toppen med kveldens finale.

Gunn Enli, professor i medievitenskap ved UiO, har tidligere sagt til Kampanje at hun tror «Maskorama»-finalen kan ende med ny seerrekord.

- Dette blir spennende. Det vil ikke overraske meg om det blir rekordhøye seertall. Etter det jeg forstår har seertallene bygget seg opp, og seerne har ikke falt fra, sier hun. 

Les mer: Maskorama-finalen kan bli årets mest sette program: - Forventer rekordhøye seertall

- At så mange har valgt å bli med på leken, har gledet oss stort, og det var derfor årets enkleste beslutning å servere en ny sesong av «Maskorama» til NRKs seere også neste høst, sier Petter Wallace.

Det er Fremantle som produserer programmet, men som Kampanje tidligere har skrevet, vurderte også andre produsenter og kanaler å plukke opp programmet.

Les også: Flere takket nei til Maskorama: - I ettertid kan man si det var dumt