Telia Norge går i en pressemelding i dag ut med nyheten om at de beholder månedsprisen på 499 kroner for TV2 Sport Premium. 

- Interessen for Premier League her til lands er helt enorm, og som Norges største utfordrer skal vi til enhver tid levere markedets beste og mest fleksible TV-produkt til en fornuftig pris, sier Pål Rune Kaalen, direktør for privatmarkedet i Telia Norge.

Telia sitter på rundt 500.000 kabel-TV-kunder etter kjøpet av Get.

- Derfor beholder vi vår tidligere månedspris på 499 kroner, slik at kundene våre kan fokusere på de store fotballopplevelsene og ikke bekymre seg over høye TV-priser, fortsetter Kaalen.

Les også: Telia varsler offensive TV-planer - ny TV 2-avtale kan bli avgjørende

I september ble det kjent at TV 2 økte den veiledende månedsprisen for Premier League ut mot distributørene med 40 prosent fra 499 til 699 kroner.

Flere av distributørene svarte umiddelbart med å øke prisen. Canal Digital har satt sin pris til 699 kroner, mens Altibox valgte å legge seg litt lavere på 649 kroner.

Telenor har også økt månedsprisen til 699 kroner for sine kunder, men de har samtidig introdusert et tilbud der man kan få tilgang til ligaen for 499 kroner i måneden dersom man binder seg til et helt år.

Les også: - Prisen for å se engelsk fotball kan doble seg frem til 2028

Selv har TV 2 valgt å øke prisen for å se Premier League på TV 2 Sumo med 15 prosent til 519 kroner. Det har hele tiden vært billigere å abonnere på Premier League på TV 2s egen strømmetjeneste enn hos distributørene, men nå blir forskjellen enda større.

Det får Altibox til å reagere.

Les mer: Altibox reagerer på prisforskjell: - Tydelig at TV 2 vil ha flest mulig egne kunder