«Ex on the Beach» har vært en enorm suksess for Discovery, og vårens sesong er landets nest mest strømmede TV-program etter «Kompani Lauritzen» på TV 2. 

I år har Discovery planlagt å doble dosen med ekskjærester, men høstens sesong, som skulle spilles inn av produksjonsselskapet Rubicon i mai, må utsettes på grunn av koronakrisen. De tre foregående sesongene har vært spilt inn på Mauritius og i Mexico, og det lar seg vanskelig gjennomføre nå.

- Det sier seg selv at det er problematisk å spille inn en ny sesong med «Ex on the Beach» i mai, så den opprinnelige planen utgår og produksjonen forskyves. Nøyaktig hvor, når og hvordan dette blir, er det for tidlig å si noe om nå, sier kommunikasjonsdirektør Hanne McBride i Discovery Networks Norge til Kampanje.

Discovery måtte også utsette produksjonen av «71 grader nord», som skulle ha vært i gang nå.

- Det jobbes med en plan for dette, sier Hanne McBride.

Les også: Én vinner av den norske reality-krigen, men nå satser Netflix for alvor

Mandag ble det kjent at britiske ITV har avlyst årets sesong av realityserien «Love Island», som skulle spilles inn på Mallorca i sommer.

- Vi har prøvd på alle mulige måter å få til innspilling av «Love Island» i sommer, men det er rett og slett ikke mulig å produsere det på en måte som kan sørge for sikkerhet for alle. Og det er førsteprioritet for oss, sier ITV-direktør Kevin Lygo i en pressemelding som VG siterer fra.

Fans av «Paradise Hotel» kan imidlertid puste lettet ut. Etter det Kampanje har fått opplyst, rakk Nordic Entertainment Group og Mastiff å spille inn årets andre sesong, som etter planen skal sendes til høsten, bare uker før koronakrisen inntraff i midten av mars.