I kveld har den tolvte sesongen av «Paradise Hotel» premiere på TV3 og Viaplay. Tradisjonen tro skal en gruppe håpefulle gjester konkurrere om tittelen vinner av «Paradise Hotel» og muligheten til å vinne en halv million kroner. 

Nytt av året er at Nent-gruppen ikke bare slipper «Paradise Hotel» i mars, nå lanseres nemlig podkasten «Paradise Hotel-podden» samt «Studio Paradise». 

- Vi har lagt merke til at de ivrigste ikke kan få nok av Paradise Hotel, og med tanke på at vi nå kommer ut med nye programmer to ganger i uken kontra fire episoder i uken tidligere, tror vi det er rom for flere konsepter som utfyller hverandre, sier Thomas Horni, kommunikasjonsrådgiver i Nent-gruppen, til Kampanje. 

Årets sesong av «Paradise Hotel» slipper to episoder i uken, en mandag og en onsdag. Det nye podkast-konseptet «Paradise Hotel-podden» har premiere i morgen og vil publiseres tirsdager og torsdager i alle plattformer, opplyser Nent-gruppen. Der vil Jonas Bergløv være vert og diskutere ukens episoder med ulike gjester. Triana Iglesias skal gjeste premiereepisoden.

Nytt talkshow:

Tidligere Paradise Hotel-deltager Vida Lill Berge er studiovert i talkshowet «Studio Paradise». Foto: Nent-gruppen.

Vida Lill Berge leder talkshow
Nent-gruppen sparer altså ikke på kruttet når det kommer til lanseringen av årets sesong. Fredag slippes første episode av «Studio Paradise» hvor radioprofil og tidligere Paradise-deltager Vida Lill Berge er studiovert. Her skal Berge ta seerne med gjennom ukens hendelser i lag med aktuelle gjester. 

«Studio Paradise» har premiere fredag 13. mars og nye episoder vil slippes hver onsdag klokken 22:30 på Viafree. 

Thomas Horni i Nent forteller at det også er tatt noen grep i utformingen av årets sesong. 

- I vårsesongen av Paradise Hotel går vi litt mer tilbake til starten av Paradise-eventyret. Det er mindre fokus på spill og taktikk, og mer fokus på relasjoner. Denne sesongen er nok mer feelgood enn på lenge. I tillegg har programelementer som parseremoni ikke lenger en fast dag, og kan dukke opp når som helst, røper Horni. 

Håper på ytterligere strømmevekst
Fjorårets premiere ble ingen kjempeopptur for Nent, da premiereepisoden måtte kjempe om seerne med TV 2s «Åsted Norge». 80.000 seere fulgte i snitt fjorårets premiere på TV3.

Horni svarer følgende på spørsmål om målet for kveldens premiere: 

- Vi går ikke ut med interne estimater, men først og fremst er målet ytterligere vekst på Viaplay og vekst i totalseingen, sier Horni. 

Dette er deltagere i vårsesongen av «Paradise Hotel 2020»: 

  • Ida Johansen Aaserud (21) fra Gran
  • Hanna Holtermann Semb (21) fra Tromsø
  • Yasmine San Miguel (21) fra Fredrikstad
  • Sania Smestad (24) fra Bjørkelangen
  • Jenny Hagen (23) fra Bergen
  • Emil Wille Gramstad (20) fra Sandnes
  • Martin Heier (21) fra Gran
  • Karl Fredrik Førli (21) fra Larvik
  • Axel Nicolai Kleivane (21) fra Oslo
  • Tobias Tehrani (22) fra Fredrikstad
  • Even Langås Kvam (22) fra Orkanger