Første episode «Exit» har i løpet av en drøy uke (premieren var 27. september) nådd 997.000 seere, som betyr at tallene med stor sannsynlighet vil bikke en million i løpet av ettermiddagen og kvelden. 

- Vi er selvfølgelig veldig fornøyde. En million seere så raskt er helt fantastisk, sier Ivar Køhn, dramasjef i NRK. 

Les også: Parterapi-Vågenes jubler over seertall: - Helt fantastisk

Køhn mener «Exit» er den første NRK-serien «som absolutt viser til det fulle» at også statskanalen også kan lykkes i strømmeverden. Alle seriens åtte episoder ble lagt ut samtidig, noe som ikke er vanlig praksis hos NRK. 

- Vanligvis har seriene et større publikum lineært enn hos NRK nett-TV, men med «Exit» er det motsatt. I tillegg tror vi serien har nådd unge, og andre målgrupper som vanligvis ikke ser mye dramaserien. 

- Betyr de høye seertallene at vi kan vente en andre sesong av serien?

- Regissør og manusforfatter Øystein Karlsen har vært klar på at han har flere historier. Ettersom serien har såpass høye seertall, og at vi har fått tilbakemeldinger, er dette absolutt noe vi kommer til å vurdere. 

Køhn opplyser også om at produksjonsselskapet Fremantle allerede har solgt serien til Danmark, Sverige, Finland og Island. 

Administrerende direktør i Fremantle, Petter Testmann-Koch, har tidligere fortalt Kampanje at de har mer enn nok materiale til en sesong to og tre.

- Det er ikke bestemt noen sesong to, men vi har tanker om hvordan den skal se ut, sier han.

Les også: Dagbladet-kommentator: - «Exit» glorifiserer livsstilen den forsøker å kritisere