«All Together Now Norge» fikk en god start forrige tirsdag med 244.000 seere. Dermed fikk TVNorge en liten revansje over Dagbladet og VGs tv-anmeldere, som mente satsingen kun holdt til henholdsvis to og tre øyne på terningen.

Men da andre episode rullet over skjermen i går, hadde 99.000 av seerne forsvunnet.  Da møtte programmet blant annet konkurranse fra sesongpremieren på «Tid for hjem» på TV 2, som hadde 298.000 seere.

«All Together Now Norge» hadde 145.000 seere.

- Det er et såpass stort prosentvis fall, at det ikke er bra. Det tyder på at programmet ikke satt varige sport hos en stor del av seerne, samtidig som det er gode muligheter for at det blir mye catch-up-seing denne gangen også, sier forhandlingsdirektør Jonas Buskop i Omnicom Media Group til Kampanje.

Første episode la nemlig på seg nesten 140.000 seere i opptak og på nett i løpet av forrige uke, kan TVNorge opplyse om.

- Vi går litt tilbake fra premieren forrige tirsdag, men har gode totaltall på første episode. Nesten 400.000 har fått med seg denne så langt. Så vi følger spent med utover uken. Det tar seg nok litt opp da, sier kommunikasjonsdirektør Espen Skoland i Discovery Networks.

Jonas Buskop i Omnicom Media Group tror ikke det er realistisk å forvente at andre episode vil nå et like høyt totaltall som første episode når all seing er regnet med.

- Nei, det er det nok ikke. Det er vel mer sannsynlig at det vil være et lite dropp der også, sier han.

- Men alt i alt har Discovery hatt en god start på året, og dette er et vanlig fenomen. Man skal treffe ekstremt godt for å beholde alle seerne fra første til andre episode. Vi får håpe de stabiliserer seg her, og forhåpentligvis øke noe også, da er det helt ok tall, fortsetter han.

- Hvor ligger lista for dette programmet?

- Hvis det får 300.000 seere på live og opptak, så er det godkjent.

«All Together Now Norge» er en helt ny sangkonkurranse med Anne Rimmen som programleder. Hun har med seg Didrik Solli-Tangen som kaptein for et dommerpanel på hele 100 menn og kvinner.

Les også: Reklamekjøpere spår tøff tv-vår - tror annonsører vil velge bort kanaler (abo.)