Champions League-oppgjøret mellom Liverpool  og Paris Saint-Germain (PSG) ble sendt på TV 2 Sport1 og strømmetjenesten TV 2 Sumo i går kveld.

- I dag er det høy stemning hos oss. Vi hadde godt over 100.000 samtidige brukere inne på TV 2 Sumo i går kveld – og de aller fleste av disse så kampen. Og når vi vet at flere ser kampene sammen så er dette formidable tall, sier TV 2 Sumo-direktør Christian Birkeland i en pressemelding fra TV 2.

Bare to kamper fra sommerens Fotball-VM –  Kroatia-England og Colombia-England – kan vise til høyere tall på TV 2 Sumo enn Champions League-bataljen på Anfield tirsdag kveld.

- Og bak de tallene ligger jo sommerens gratiskampanje på TV 2 Sumo. Det gjør gårsdagens tall enda sterkere, forteller Birkeland. 

Les også: Sex, blogg og tv-drama - disse-tv-seriene strømmer nordmenn mest (Abonnement)

Han forteller at Sumo fikk flere nye kunder i går kveld.

- Det er tydelig at den nye sportspakken vår til 99 kroner i måneden er en suksess. Mange registrerte seg inn mot kampen i går, og tjenesten fungerte uten problem. Vi venter mange nye kunder vi skal vise Real Madrid mot Roma i kveld og i morgen når vi viser to norske lag i Europa Ligaen, forteller Birkeland.

Les også: TV 2 vil jakte Sumo-kunder på RiksTV

Les også: Så mye kan TV 2 håve inn pa Skavlan (Abonnement)