Ellen Arnstad slutter som konsernredaktør i Aller Media og gir seg dermed også som sjefredaktør i Se og Hør, en stilling hun har hatt siden november 2012. Hun sitter i dag i konsernledelsen i Aller Media og har siden 2015 også vært printansvarlig i selskapet.

- Jeg skal begynne mitt jobbliv nummer to. Det er en god timing og jeg er fortsatt bare 51 år. Nå skal jeg ta med meg all min læring og erfaring fra de utfordringene og endringene jeg har stått midt opp i min tid i Aller, sier Arnstad til Kampanje.

Les hele intervjuet med Arnstad, der hun forteller mer om hvorfor hun slutter: - Jeg skal starte mitt jobbliv nummer to

Får ny konserndirektør
Ingrid Skogrand overtar som konserndirektør med ansvar for forretningsområdet «Kvinne/Tema». Skogrand har lang fartstid i Aller Media og har fram til nå hatt ansvaret for Aller Medias kvinneportefølje. Hun har tidligere blant annet vært sjefredaktør i Allers.

Saken fortsetter etter bildet.

Ny konserndirektør: Ingrid Skogrand overtar som konserndirektør med ansvar for forretningsområdet «Kvinne/Tema». Foto: Yvonne Wilhelmsen.

Ulf Andre Andersen konstitueres som ansvarlig redaktør i Se og Hør og seoghør.no. I forbindelse med endringen, overtar Ingrid Skogrand også resultatansvaret for seoghør.no.

- Ellen har vært viktig for Aller Media i mange år og jeg er svært takknemlig og har stor respekt for det arbeidet hun har nedlagt hos oss gjennom alle disse årene, og jeg ønsker henne lykke til videre, sier konsernsjef Dag Sørsdahl.

Les mer: Arnstad får mer Aller-makt

Fra Henne til Se og Hør
Før hun ble sjefredaktør i Se og Hør, var Arnstad redaktør i Henne, som hun var med å starte i 1994. I fjor var hun som printansvarlig med på å legge ned tittelen etter 22 år.

Les mer: Arnstad: - Har vært et eventyr

Se og Hør har lenge vært Norges mest leste magasin, men da lesertallene sist ble lagt frem i september i fjor, viste de at kjendisbladet hadde mistet 13 prosent av leserne på ett år. Med 448.000 lesere må Se og Hør nøye seg med å kalle seg Norges fjerde mest leste magasin.

Se og Hør Extra, som er helgeutgaven, mistet 29 prosent av leserne og er nå nede på 155.000 lesere. 

Les mer: Arnstad ordknapp om Se og Hørs leserfall